Märtha Louise:

Selger sommer­paradiset på Hankø

Eiendommen har vært i familien i flere generasjoner.

SELGER HYTTA: Prinsesse Märtha Louise er i ferd med å selge sommerhuset på Hankø. Foto: NTB Scanpix
SELGER HYTTA: Prinsesse Märtha Louise er i ferd med å selge sommerhuset på Hankø. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Ved Hankø utenfor Fredrikstad ligger kongefamiliens feriehus gjennom over 70 år, Bloksbjerg.

I dagens utgave av Se og Hør kan du lese at feriestedet nå er til salgs, da eiendommen trolig er blitt for stor, dyr og komplisert å eie for prinsesse Märtha Louise (46).

Det var daværende kronprins Olav som kjøpte det herskapelige feriestedet i 1947. Etter hans bortgang i 1991, arvet kong Harald (81) eiendommen.

Huset har en storslått utsikt over Oslofjorden, og i 2001 arvet prinsesse Märtha Louise (46) hytta hvor hun har tilbragt så å si hver sommer.

Også i år tilbragte hun sommerferien på Bloksbjerg, både med og uten barna Maud Angelica (15), Leah Isadora (13) og Emma Tallullah (9), som hun har sammen med Ari Behn (45).

- I år skal jeg være på hytta på Hankø sammen med barna, og litt uten barn. For sånn er det jo når man er skilt, sa hun i «Reiseradioen» på NRK i juli.

Oppussing

På 80-tallet ble Bloksbjerg utvidet med anneks og badstue, i regi av kong Harald og dronning Sonja (81). Samtidig ble hovedhuset pusset opp.

I senere tid, da Märtha og hennes daværende ektemann Ari Behn (45) tok over huset, ble det bygget et 60 kvadratmeter stort basseng, utstyrt med eget badehus og garderober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer