- Selger så det griner

Etter at Se og Hør skrev om Mette-Marits spesielle smykke, kan ikke produsenten få laget mange nok.

SMYKKET ALLE VIL HA: Etter at Mette-Marit brukte dette smykket, har salget økt betraktelig. Foto: Se og Hør
SMYKKET ALLE VIL HA: Etter at Mette-Marit brukte dette smykket, har salget økt betraktelig. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Bransjebladet "Gullsmedkunst" skriver i sin siste utgave om kronprinsesse Mette-Marits halssmykke, som er blitt sesongens store "hit" på smykkefronten.


- Vi selger så det griner av disse smykkene, sier markedssjef Siw Schønberg hos E. Christophersen, som produserer smykkene, til bladet.


Det var etter at Se og Hør i forbindelse med kroningsjubileet i fjor sommer avslørte at Mette-Marit hadde fått en ny "kjærlighetsgave "- med de tre barna i glitrende edelstener, at produsenten fikk ideen til å lage en mer folkelig utgave av de spesielle smykkene.


Med utgangspunkt i ukebladets nærbilder av kronprinsessens halskjede, ble smykket tegnet - og satt i produksjon. Og da Se og Hør på nyåret ga bort noen av de første utgavene av de glitrende "englebarna", var det flere tusen kvinner som ønsket seg dem.


Smykkene som selges av vel 200 forhandlere over hele Norge, har i en periode vært utsolgt fra lager. Men nettopp i disse dager har de fått ny forsyning fra Asia, der smykkene produseres.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer