Prinsesse Madeleine:

Selger luksusvilla - ber om 80 millioner

Prinsessen selger Florida-villaen.

PÅ FLYTTEFOT: Prins Nicolas, prinsesse Madeleine, prinsesse Adrienne, Chris O'Neill og prinsesse Leonore flytter til Sverige. Foto: Shutterstock / NTB
PÅ FLYTTEFOT: Prins Nicolas, prinsesse Madeleine, prinsesse Adrienne, Chris O'Neill og prinsesse Leonore flytter til Sverige. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Tirsdag ble det kjent at prinsesse Madeleine (40) tar med seg familien og vender snuten mot Sverige.

Prinsessen og ektemannen Chris O'Neill (48) har vært bosatt i solfylte Florida siden 2018.

Nå skal derimot ekteparet og deres tre barn, prinsesse Leonore (9), prins Nicolas (7) og prinsesse Adrienne (4), flytte til Madeleines hjemland allerede i august.

Mens prinsessen og familien etter planen skal bo i en femroms leilighet på Hovstallet i Stockholm, vil hjemmet deres i Miami få nye eiere.

BLEMME PÅ DIREKTEN:Prinsesse Madeleine var på besøk i hjemlandet Sverige. Under et intervju av åpningen går det litt i ball for prinsessen. Video: Pelle T Nilsson. Vis mer

Ifølge Aftonbladet er luksusvillaen lagt ut for salg, men til den prisen er det trolig ikke hvem som helst som kan kjøpe boligen.

Villaen i den solfylte staten er nemlig prissatt til hele 7,65 millioner dollar, skriver avisa. Det tilsvarer en prislapp på hele 81,5 millioner norske kroner.

For den nette summen vil en kjøper få 657 kvadratmeter å boltre seg på, hvor det blant annet er syv soverom og åtte bad. I tillegg har prinsessen og familien hatt et oppvarmet basseng utendørs.

Siden paret kjøpte villaen i 2019, har den gjennomgått en omfattende renovering.

Leah Behn snakker om moren, prinsesse Märtha Louise og Durek Verretts forhold. Video: Rød Løper, «Powerwomen Norge»/Viaplay Vis mer

Den gangen kjøpte de villaen for litt over tre millioner dollar, hvilket betyr at prisen har mer enn doblet seg siden kjøpet.

I Florida har prinsessen og familien levd et tilsynelatende «normalt» liv. I oktober 2019 ble det nemlig kjent at Madeleines far, kong Carl Gustaf (76), hadde bestemt at hennes tre barn ikke lenger vil tilhøre kongehuset, og at de dermed fratas kongelige plikter og titler.

Det samme gjelder barna til Madeleines bror, prins Carl Philip (43), og barna deres står da mer fritt til å forme sin egen fremtid og gjøre som de vil.

Nå som prinsessefamilien vender tilbake til Sverige, kan man vente seg at barna oftere blir å se på offentlige arrangementer.

LES OGSÅ: Avslører ny rolle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer