Selger frekke antrekk

Kate og Pippas foreldre utvider og selger nå lettkledde kostymer på nett.

FREKKE ANTREKK: Michael og Carole Middleton selger nå frekke antrekk på sin webside.  Foto: Faksimile fra Daily Mail
FREKKE ANTREKK: Michael og Carole Middleton selger nå frekke antrekk på sin webside. Foto: Faksimile fra Daily Mail Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Carole og Michael Middleton startet firmaet Partypieces for 25 år siden, og har siden tjent seg styrtrike på å selge pappkrus og diverse partypynt på nett.

Nå går de nye veier, og håper dristige partyantrekk vil sette en helt spesiell spiss på selskapene.

Det som vekker størst oppsikt i England er den frekke franske stuepike-drakten med miniskjørt, som kan bli din for rundt 150 kroner.

Hertuginne Kate og Pippas foreldre ble i fjor beskyldt for å utnytte sin rojale tilhørighet. Mens de selv inntok bryllupsmiddagen på Buckingham Palace sammen med dronning Elizabeth kunne nemlig tusenvis av kunder feire datterens dag på spesiallagde bryllupstallerkener og krus de hadde kjøpt på Middletonfamiliens nettside.

I tillegg til det frekke franske stuepike-kostymet selges også vågal piratdrakt og diverse andre kostymer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kate henges ut som prostituert  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer