Se, så store de er blitt

Prins Sverre Magnus og prinsesse Ingrid Alexandra koste seg på kongefamiliens årlige julefotografering.

VOKSER TIL: Lillebror Sverre Magnus blir mer og mer lik storesøster Ingrid Alexandra. Foto: SCANPIX
VOKSER TIL: Lillebror Sverre Magnus blir mer og mer lik storesøster Ingrid Alexandra. Foto: SCANPIX Vis mer

SEHER.NO: Det manglet ikke på snop da kongefamilien møttes til pepperkakepynting og julefotografering lørdag.


Fulle skåler av nonstop og seigmenn sørget for at de siste pepperkakene ble pyntet lørdag. 


Marius Borg Høiby, dronning Sonja, kronprinsesse Mette-Marit, prinsesse Ingrid Alexandra, kronprins Haakon, prins Sverre Magnus og kong Harald koste seg lørdag på Kongsseteren med å pynte pepperkaker som de små hadde laget.


De minste frydet seg med å spise sjokoladepynten, og da kong Harald fikk litt sjokolade i munnviken tok prins Sverre Magnus like så godt opp servietten og tørket bestefar rundt munnen.


Fotograferingen fant sted i spisestuen på Kongsseteren, der kongeparet og kronprinsfamilien var samlet før de dro hver til sitt for å feire jul.


Kongeparet skal som kjent tilbringe julen hos prinsesse Märtha Louise og hennes familie i Lommedalen, mens kronprinsfamilien skal feire jul i eget hjem på Skaugum sammen med kronprinsessens familie.

Märtha, Ari og deres barn var ikke til stede da de offisielle julebildene ble tatt. Det kan ha sammenheng med at det etter hvert markeres et sterkere offisielt skille mellom Kongehuset, som består av kongeparet, kronprinsparet og prinsesse Ingrid Alexandra, og de øvrige medlemmene av den kongelige familie.


LES OGSÅ: Hjelper mamma med boksalg