Se så stor prinsessen har blitt!

Hertuginne Kate delte egne bilder av prinsesse Charlotte.

VISER FREM DATTEREN: Britiske prinsesse Charlotte har blitt seks måneder gammel og hertuginne Kate delte søndag bilder hun selv har tatt av datteren.  Foto: Epa
VISER FREM DATTEREN: Britiske prinsesse Charlotte har blitt seks måneder gammel og hertuginne Kate delte søndag bilder hun selv har tatt av datteren. Foto: Epa Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske kongefamiliens nyeste medlem, prinsesse Charlotte (6 mnd), ble sist sett i armene til mamma Kate under dåpen i sommer. Søndag delte hertuginnen ferske bilder av sin søte datter og den lille jenta har virkelig blitt stor i løpet av få måneder.

Bildene er tatt av hertuginnen selv og viser Charlotte mens hun sitter på en lenestol iført en lyserosa cardigan og en liten mønstrete kjole. Prinsessen har store blå øyne og har allerede mye brunt hår på hodet.

DÅPEN: 9.juli var siste gangen det kongelige paret viste frem datteren og prins George.  Foto: Ap
DÅPEN: 9.juli var siste gangen det kongelige paret viste frem datteren og prins George. Foto: Ap Vis mer

På et av bildene ler Charlotte da hun får selskap av kosedyret sitt. Snart skal hun feire sin første jul sammen med broren George, mamma Kate og pappa William.

GLAD: Det lille sjarmtrollet fikk også selskap av kosehunden sin til stor glede.  Foto: Reuters
GLAD: Det lille sjarmtrollet fikk også selskap av kosehunden sin til stor glede. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: Slik takker Kate sykehuset der hun ble mor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer