Se, så stor prins Nicolas er blitt!

Prinsesse Madeleine deler et nytt bilde av sitt yngste sjarmtroll på sosiale medier.

VOKSER I FULL FART: På bildet til venstre viser Chris O´Neill og prinsesse Madeline stolt frem prins Nicolas da han var omlag én måned gammel. Fredag viste tobarnsmoren at den lille sønnen virkelig har begynt å vokse til.  Foto: Brigitte Grenfeldt, Kungahuset.se/ prinsesse Madeleines Facebook
VOKSER I FULL FART: På bildet til venstre viser Chris O´Neill og prinsesse Madeline stolt frem prins Nicolas da han var omlag én måned gammel. Fredag viste tobarnsmoren at den lille sønnen virkelig har begynt å vokse til. Foto: Brigitte Grenfeldt, Kungahuset.se/ prinsesse Madeleines Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den 15. juni 2015 kunne prinsesse Madeleine (33) og ektemannen Chris O'Neill (41) juble over å ha blitt tobarnsforeldre.

Da kom nemlig prins Nicolas Paul Gustaf til verden, like etter prins Carl Philip (36) og prinsesse Sofias (31) storslagne sommerbryllup i Stockholm.

Forrige uke var den lille prinsen ni måneder gammel, og merkedagen gikk ikke upåaktet hen på prinsesse Madeleines offisielle Facebook-side.

Fredag kveld delte nemlig tobarnsmoren, som også har prinsesse Leonore (2) med ektemannen, et nytt bilde av prins Nicolas med offentligheten.

- Tiden flyr, jeg kan ikke tro at min søte Nicolas er blitt ni måneder! skriver prinsesse Madeleine stolt i Facebook-innlegget.

#fbf-- Time is flying can't believe my sweet Nicolas is 9 months!

Posted by Princess Madeleine of Sweden on Friday, March 18, 2016

Saken fortsetter nedenfor.

Sjarmerer den royale fansen

I skrivende stund har det søte bildet av det kongelige sjarmtrollet høstet nesten 70.000 «likes» og omlag 2000 kommentarer.

Ifølge Svensk Damtidning jubler prinsessens fans over bildet i kommentarfeltet, der flere påpeker hvor nusselig prinsen er.

- Nydelig gutt, prins Nicolas. Veldig lik sin mor, skriver en Facebook-følger under bildet.

- Bedårende! Når barnet til prins Carl Philip og prinsesse Sofia er født, må vi få et bilde av alle de små søskenbarna sammen. En perfekt gave til både besteforeldrene deres og fansen, foreslår en annen.

Saken fortsetter under bildet.

NYFØDT: Prins Nicolas foreviget kort tid etter sin ankomst på sykehuste i Stockholm den 15. juni 2015.  Foto: Kungahuset.se
NYFØDT: Prins Nicolas foreviget kort tid etter sin ankomst på sykehuste i Stockholm den 15. juni 2015. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Trolig er ikke portrettet av helt ny dato, ettersom prinsesse Madeleine har markert bildet med emneknaggen #fbf (forkortelse som kan forstås som «tilbakeblikksfredag», journ.anm).

Forskjellen er uansett stor mellom dette bildet og det første offisielle fotografiet av prinsen, som ble offentliggjort av det svenske kongehuset kort tid etter fødselen.

Få et gjensyn med høygravide prinsesse Madeleine i bryllupet til prins Carl Philip og Sofia:

Kongelig «baby-boom»

I oktober, få dager før han fylte fire måneder, ble prins Nicolas døpt i Drottningholms slottskyrka. Prinsen hadde på seg den samme dåpskjolen som søsteren Leonore og kusine prinsesse Estelle (4) hadde på seg da de ble døpt.

Et par dager etter dåpsseremonien offentliggjorde det svenske hoffet de flotte dåpsbildene.

Saken fortsetter under bildet.

FIN FAMILIE: Prinsesse Madeleine, Chris O´Neill, lille prinsesse Leonore og prins Nicolas i finstasen på minstemanns dåpsdag 11. oktober 2015.  Foto: Mattias Edwall, Kungahuset.se
FIN FAMILIE: Prinsesse Madeleine, Chris O´Neill, lille prinsesse Leonore og prins Nicolas i finstasen på minstemanns dåpsdag 11. oktober 2015. Foto: Mattias Edwall, Kungahuset.se Vis mer

Det er neppe lenge til det igjen er duket for kongelig dåp i Sverige. Kronprinsesse Victoria (38) og prins Daniel (42) ble foreldre for annen gang 2. mars, da prins Oscar Carl Olof ble født.

- Estelle har fått en lillebror. Det gikk fort. Vi kom inn i kveld og vi er veldig takknemlige for behandlingen vi har fått her på Karolinska. Alt står bra til med mor og barn, sa en stolt prins Daniel til pressen etter sønnens ankomst.

I disse dager venter også prins Carl Philip og prinsesse Sofia sitt første barn sammen. Det er meget mulig at fødselen vil finne sted i løpet av påsken, ettersom termin er i april.

Saken fortsetter under bildene.

BABYLYKKE: Prinsesse Sofia, her på et Project Playground-arrangement fredag, er for tiden høygravid med sitt første barn. Hun og prins Carl Philip (t.h) vil bli foreldre før sin første bryllupsdag.  Foto: TT/ NTB Scanpix
BABYLYKKE: Prinsesse Sofia, her på et Project Playground-arrangement fredag, er for tiden høygravid med sitt første barn. Hun og prins Carl Philip (t.h) vil bli foreldre før sin første bryllupsdag. Foto: TT/ NTB Scanpix Vis mer

Elsker morsrollen

Prinsesse Madeleine, som gjestet «Skavlan» før jul, har tidligere måttet tåle kritikk for å være fraværende og lite folkelig, og hun er blitt regnet som den minst populære i Sveriges kongefamilie.

At hun nå gladelig deler sjarmerende bilder av sin lille prins og prinsesse på Facebook, bidrar kanskje til at den utradisjonelle prinsessen får en varig høyere stjerne blant det svenske folk.

Saken fortsetter nedenfor.

Spring is finally here!

Posted by Princess Madeleine of Sweden on Friday, April 17, 2015

Prinsessen ser i hvert fall ut til å ha gått inn i morsrollen for fullt.

- Vi er så lykkelige over å ha fått Leonore. Hun er en liten engel, skrev Madeleine på Facebook-siden sin kort tid etter at datteren ble født.

Og etter at det svenske hoffet før jul i 2014 annonserte at Madeleine og Chris skulle bli foreldre igjen, fulgte prinsessen opp med en personlig melding til Facebook-følgerne sine:

Cousins are friends that will love you forever. Happy birthday dear Estelle! From your cousin Leonore

Posted by Princess Madeleine of Sweden on Monday, February 22, 2016

- Det gjør meg så glad å kunne dele den fantastiske nyheten med dere, om at Chris og jeg venter vårt andre barn! skrev hun lykkelig den gang.

LES OGSÅ: - Det er blitt mye mindre søvn i det siste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer