Se så stor prins Alexander har blitt

Knappe tre uker før den vesle prinsen skal døpes publiserer det svenske kongehuset nye bilder av sjarmtrollet.

FAMILIEIDYLL: Prins Alexander har allerede rukket å bli fire måneder gammel. Nå viser mamma Sofia og pappa Carl Philip frem sønnen på nypubliserte bilder. Foto: KUNGAHUSET.SE
FAMILIEIDYLL: Prins Alexander har allerede rukket å bli fire måneder gammel. Nå viser mamma Sofia og pappa Carl Philip frem sønnen på nypubliserte bilder. Foto: KUNGAHUSET.SE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det har gått fire måneder siden prins Carl Philip (37) og prinsesse Sofia (31) ble foreldre for første gang.

Tirsdag 19. april så Alexander Erik Hubertus Bertil dagens lys og svenske royalister jublet av glede.

- For meg og min frue er det en stor dag med masse følelser. Det er vanskelig å beskrive. Å se kvinnens kraft, og å se Sofia gå gjennom dette. Det er sterke følelser, fortalte en stolt Carl Philip like etter fødselen til et samlet pressekorps.

- Vi visste ikke kjønnet før fødselen. Det var et valg vi tok tidlig. Vi ville at det skulle være en stor overraskelse, delte han videre. 

Nå nærmer nok en stor dag seg med stormskritt for den lille familien.

Saken fortsetter under bildet.

SØTT ØYEBLIKK: Prins Alexander hviler trygt på pappas arm.  Foto: KUNGAHUSET.SE
SØTT ØYEBLIKK: Prins Alexander hviler trygt på pappas arm. Foto: KUNGAHUSET.SE Vis mer

Omfattende dåpsplanlegging

Fredag 9. september skal nemlig prinsen døpes i Drottningborgs slottskirke.

I den forbindelse har det svenske kongehuset publisert disse to nye bildene av parets øyensten.

Et familiebilde av mor, far og barn i hyggelige omgivelser utendørs, og et hvor den stolte pappaen, Carl Philip ser kjærlig ned på sin søte smilende sønn som han holder i armene sine.

- Prinsedåpen er selvfølgelig en stor begivenhet, og en omfattende planlegging er i gang. Vi har sikkert fått litt rutine på dette nå, men hver dåp er unik, og det viktigste er å starte fra foreldrenes ønsker. Planleggingen er nå i sluttfasen, og i løpet av uken vil alle detaljer bli offentliggjort, sier det svenske hoffets informasjonssjef, Margareta Thorgren, til Svenskdam.se.

TRE MÅNEDER SIDEN: Dette bildet er tatt av prinsen en måned etter fødselen i slottsparken en vakker maidag. Foto: KUNGAHUSET.SE
TRE MÅNEDER SIDEN: Dette bildet er tatt av prinsen en måned etter fødselen i slottsparken en vakker maidag. Foto: KUNGAHUSET.SE Vis mer

LES OGSÅ: Prins Nicolas overrasket på Facebook

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer