SETT PÅ MAGEN: I slutten av februar venter prinsesse Madeleine en datter. Magen er blitt betraktelig større den siste tiden. Foto: All Over Press
SETT PÅ MAGEN: I slutten av februar venter prinsesse Madeleine en datter. Magen er blitt betraktelig større den siste tiden. Foto: All Over PressVis mer

Se så stor magen har blitt

Gravide prinsesse Madeleine måtte droppe mammas bursdag, men nå viser hun seg endelig igjen.

SEOGHØR.NO: Onsdag skulle egentlig prinsesse Madeleine være med da mamma Silvia startet feiringen av sin 70-årsdag, men måtte avlyse i siste sekund på gunn av sykdom.

Torsdag ser imidlertid formen ut til å være bedre. Den gravide prinsessen dukket nemlig opp for å dele ut et stipend ved Ridesportens jubileumsstiftelse.

DELTE UT STIPEND: Gravide Madeleine delte ut et stipend ved Ridsportens jubileumsstiftelse. Foto: All Over Press
DELTE UT STIPEND: Gravide Madeleine delte ut et stipend ved Ridsportens jubileumsstiftelse. Foto: All Over Press Vis mer

Madeleine har ikke vist seg offentlig på en stund, så det var ikke til å komme utenom at alles øyne falt på hennes mage. Prinsessen, som venter en jente i slutten av februar, er blitt betraktelig større siden sist!

Ifølge Expressen virket hun harmoisk og glad, og klappet seg på magen flere ganger. Men når kåpen åpnet seg, sørget hun for å rette på den for å ikke vise frem hele gravidmagen.
 
Det er fortsatt ikke bekreftet hvor prinsessen skal føde, men Svensk Damtiding spekulerer i dag i om det kanskje blir i hjemlandet. Siden hun allerede er hjemme i Sverige, mener de det kan være en mulighet at hun blir frem til fødselen.

Hoffet kan imidletid ikke bekrefte dette:

- Vi har ikke fått  informasjon om det ennå, sier Annika Jeppsson ved det svenske hoffet til  Svensk Damtidning.

Les også: Skal Maddes baby bo her?