Se så stor hun har blitt

Prinsesse Estelle leker i høstløvet på nytt bilde

FAMILIEN STRÅLER: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel stortrives sammen med lille prinsesse Estelle.  Foto: Kungahuset.se
FAMILIEN STRÅLER: Kronprinsesse Victoria og prins Daniel stortrives sammen med lille prinsesse Estelle. Foto: Kungahuset.se Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria (35) og prins Daniel (38) stråler av lykke sammen med sin lille prinsesse Estelle. Neste uke blir prinsessen åtte måneder - og det svenske kongehuset har nå publisert nye bilder av Sveriges kommende dronning.

På bildene leker det lille sjarmtrollet i høstløvet utenfor Haga slott sammen med sine stolte foreldre.

Her er det tydelig å se at prinsessen allerede har fått sine første tenner. Ifølge bladet Svensk Damtidning er fryseren på slottet allerede fylt opp med biteringer!

- Det har vært en herlig tid. Vi føler oss veldig lykkelige og takknemlige. Å bli foreldre er noe helt spesielt, sa kronprinsesse Victoria til Expressen i forbindelse med sin egen bursdagsfeiring tidligere i sommer. 

Får skryt.
Victoria har siden fødselen tilbragt det meste av sin tid med Estelle - og stråler av mammalykke. Overalt hvor kronprinsessen er, bemerker folk hennes store smil og glede – og at Victoria
er så naturlig. Inntrykket bekreftes av næreste venner. De skryter også av Victoria
som mamma.

- Hun er en varm og kjærlig mamma. Det jordnære hos henne har nesten blitt enda mer framtredende nå, sier en nær venn til Svensk Damtidning.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prins Carl Philip må trå til for Victoria 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer