STOLTE FORELDRE: Prinsesse Madeleine giftet seg med sin britisk-amerikanske kjæreste Chris O'Niell i juni i fjor, og åtte måneder senere kom Leonore til verden.
STOLTE FORELDRE: Prinsesse Madeleine giftet seg med sin britisk-amerikanske kjæreste Chris O'Niell i juni i fjor, og åtte måneder senere kom Leonore til verden.Vis mer

Se, så stor hun har blitt!

Prinsesse Madeleine viser frem sin ni måneder gamle hjerteknuser på Facebook.

SEOGHØR.NO: Torsdag feires høytiden Thanksgiving over store deler av verden, og i den anledning valgte prinsesse Madeleine (32) å dele et nytt bilde av seg selv og sin lille datter, prinsesse Leonore, på Facebook.

Det vesle sjarmtrollet, som kom til verden 20. februar i år, har allerede rukket å bli ni måneder gammel.

Prinsesse Madeleine hadde kledd Leonore opp i en søt hvit kjole med sølvsko og sløyfe i håret.

- Happy Thanksgiving! Med de beste ønsker... skrev prinsessen sammen med dette bildet - som over 40.000 mennesker foreløpig har likt og over 1000 stykker har kommentert på.

 

Sist gang den stolte moren delte et bilde av datteren på sosiale medier var i september.

Den gang satt hun på fanget til kusinen sin, prinsesse Estelle.

- Verdifulle øyeblikk, skrev hun under de to skjønne jentene, som bare skiller to år, og garantert kommer til å knytte sterke bånd.

Kusinene traff hverandre for første gang før påske i år, og prinsesse Madeleine har tidligere uttrykt hvor glad hun er for at hun og storesøster Victoria (37) har fått to jenter som vil få mye glede av hverandre i fremtiden.

– En kusine er en venn for livet! skrev Madeleine på Facebook.

LES OGSÅ: - Hun er et godt menneske som prøver å hjelpe andre