Se, så søte de er!

Her møter en spent Ingrid Alexandra de andre brudepikene.

GODE VENNER: Prinsesse Ingrid Alexandra slo av en liten prat med nederlandske prinsesse Catharina-Amalia  utenfor Storkyrkan torsdag.  Foto: Scanpix
GODE VENNER: Prinsesse Ingrid Alexandra slo av en liten prat med nederlandske prinsesse Catharina-Amalia utenfor Storkyrkan torsdag. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Det er bare én dag igjen til den høytidelige bryllupsseremonien mellom Sveriges kronprinsesse Victoria (32) og Daniel Westling (36) skal avholdes i Storkyrkan i Stockholm.

Og med seg i sitt følge har de to turtelduene da ti brudepiker og brudesvenner, deriblant vår egen prinsesse Ingrid Alexandra (6).

Torsdag var alle barna og deres foreldre samlet for en siste gjennomgang av vielsen, og det var en tydelig spent Ingrid Alexandra som møtte sine brudepike-venninner utenfor kirken.

Iført en kremhvit kjole, beige cardigan og med musefletter i håret, så den norske prinsessen virkelig yndig ut, og før hun gikk inn i kirken tok hun seg tid til å slå av en liten prat med blant andre nederlandske prinsesse Catharina-Amalia (6).

De to jentene er fremtidige dronninger i hvert sitt land, og har, tross sin unge alder, allerede rukket å bli godt kjent.

Kort tid etter at prinsessene hadde ankommet kirken, kom også Danmarks prins Christian (5) sammen med sin mamma, kronprinsesse Mary. Og etter at alle barna og foreldrene var samlet, kom tilslutt kronprinsesse Victoria og dronning Silvia.

Etter gjennomgangen ble de kongelige geleidet ut i ventende biler og kjørt tilbake til Grand Hotel, hvor de fleste bor, og kronprinsesse Mette-Marit kunne da fortelle at øvelsene hadde gått bra.

-Ja, det gikk veldig fint, sier hun til VG.

Lørdagens kongelige bryllup er ingen liten oppgave for Ingrid Alexandra. Ikke bare er det hennes debut som brudepike i offentlig sammenheng, men det er også den største offentlige oppgaven hun har hatt så langt i sin kongelige-karriere.

Prinsessen ser imidlertid ut til å storkose seg i Sverige, og skal ha smilt og vinket entusiastisk til folket gjennom bilvinduet, da hun og mamma Mette-Marit kjørte minivan rundt om i Stockholm torsdag.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: - En eventyrromanse av de sjeldne