SOLSTRÅLE: Vesle prinsesse Estelle smiler fra øre til øre på det nye bildet som det svenske kongehuset har lagt ut på sine hjemmesider. Foto: Kongehuset.se/Kate Gabor
SOLSTRÅLE: Vesle prinsesse Estelle smiler fra øre til øre på det nye bildet som det svenske kongehuset har lagt ut på sine hjemmesider. Foto: Kongehuset.se/Kate GaborVis mer

Se så søt!

Kronprinsesse Victoria er så stolt av datteren sin at hun nå har sendt en høsthilsen til svenskene.

SEOGHØR.NO: Kronprinsesse Victoria har alltid vært raus med bilder av den lille datteren sin. Allerede den dagen hun ble født fikk folket se et glimt av henne.

Og dette er tydeligvis en strategi Victoria har tenkt å følge. I dag ble det publisert nye bilder av prinsesse Estelle (1,5) på det svenske kongehusets nettsider. Den søte prinsessen ble fotografert i høstlige omgivelser i slutten av oktober – og bildene viser en smilende Estelle kledd i lakserosa jakke med matchende sløyfe i luggen. Bildene er tatt i hagen hjemme på Haga Slott.

Estelle later til å trives godt foran kamera, på tross av sin unge alder. Hun er vant med blitzregnet, og kjenner dessuten fotografen godt. Bildene er nemlig tatt av Kate Gabor, som har tatt en rekke bilder av prinsessen tidligere. Blant annet de første offisielle bildene etter at hun kom til verden.

Estelle ble født 23.februar 2012, og har siden vært familiens midtpunkt og hele Sveriges hjerteknuser. Men snart må hun dele oppmerksomheten med en liten kusine. Prinsesse Madeleine venter selv en liten jente, og terminen skal være satt til 25.februar - bare to dager etter at Estelle har fylt to år!

LES OGSÅ: Danse kroeiere raser mot kongehuset