SØTE: Det er ingen tvil om at Estelle (2) er glad i sin lille kusine prinsesse Leonore (2 mnd). Det er kronprinsesse Victoria som har tatt bildene. Foto: Foto: Kronprinsesse Victoria/Kungahuset.se
SØTE: Det er ingen tvil om at Estelle (2) er glad i sin lille kusine prinsesse Leonore (2 mnd). Det er kronprinsesse Victoria som har tatt bildene. Foto: Foto: Kronprinsesse Victoria/Kungahuset.seVis mer

Se, så skjønne prinsessene er!

De to sjarmtrollene prinsesse Estelle og prinsesse Leonore stråler på bilder tatt av kronprinsesse Victoria.

SEOGHØR.NO: I februar fikk prinsesse Estelle (2) sin første kusine, da lille prinsesse Leonore (2 mnd) ble født i New York.

Denne uken slapp Det svenske konghuset nye bilder av de to sjarmtrollene - og det er liten tvil om at prinsessene er svært glade i hverandre.

På det ene bildet nusser Estelle sin lille kusine ømt på hodet. Begge to er kledd i sommerlige blondekjoler.

NÆRE: Prinsesse Estelle koser med sin søte kusine. Foto: Kronprinsesse Victoria/Kungahuset.se
NÆRE: Prinsesse Estelle koser med sin søte kusine. Foto: Kronprinsesse Victoria/Kungahuset.se Vis mer

Det er Estelles mamma, kronprinsesse Victoria (36), som har tatt bildene som de har kalt: «Vårhilsen fra prinsesse Estelle og prinsesse Leonore».

Det er første gang de to prinsessene er fotografert sammen på offentlige bilder.

Lille Leonore bor til daglig med mamma prinsesse Madeleine (31) og pappa Chris O'Neil (39) i New York, og møte mellom de to kusinene fant sted nettopp i The Big Apple ettersom Estelle og hennes foreldre er på USA-besøk i disse dager.

8. juni - nøyaktig et år etter at prinsesse Madeleine og Chris O'Neil giftet seg i en storslått seremoni - blir lille Leonore Lilian Maria døpt i Slotskyrkan i Sverige.

LES OGSÅ: Prinsesse Estelle debuterte med mamma