<strong>VOKSER:</strong> Prins Nicolas av Sverige har vokst betydelig siden det forrige bursdagsbildet ble delt av ham. Til venstre er han to år, mens det nye bildet til høyre tydelig viser at han har vokst. Foto: Kate Gabor, Erika Gerdemark / Kungahuset.se
VOKSER: Prins Nicolas av Sverige har vokst betydelig siden det forrige bursdagsbildet ble delt av ham. Til venstre er han to år, mens det nye bildet til høyre tydelig viser at han har vokst. Foto: Kate Gabor, Erika Gerdemark / Kungahuset.se Vis mer

Prins Nicolas av Sverige:

Se så mye bursdags­prinsen har vokst

Prins Nicolas av Sverige fyller tre år.

Publisert
Sist oppdatert

Den 15. juni i 2015 kunne prinsesse Madeleine (36) og Chris O'Neill (43) juble. Kvart på to den ettermiddagen fikk paret en sønn på sykehuset i Danderyd, som de valgte å gi navnet Nicolas. Den lille prinsen ble feiret over hele Sverige, og fikk tittelen prins Nicolas av Sverige, hertug av Ångermanland.

Paret hadde fra før datteren prinsesse Leonore, som tidligere i år fylte hele fire år.

Den stolte storesøsteren har stilt pent opp på bilder med broren de siste årene, og er tydelig glad i sin lillebror. Søskenflokken har dessuten vokst ytterligere, etter at prinsesse Madeleine fikk prinsesse Adrienne Josephine Alice i mars.

I dag går oppmerksomheten likevel til det mellomste søskenet. Prins Nicolas fyller i dag hele tre år. Det feirer kongehuset med et nytt bilde og en søt gratulasjon til storsjarmøren.

Mammas gratulasjon

Bare for en uke siden ble den nye svenske prinsessen døpt i Drottningholms slottskirke, og da var det prinsesse Leonore som stjal showet. I dag, fredag 15. juni, er det derimot lillebror som får alt fokus.

På Instagram har den offisielle kontoen til det svenske kongehuset lagt ut en hilsen, der de gratulerer sjarmøren med dagen.

Gratulasjonen følges av et nytt bilde av den søte prinsen. Det svenske kongehuset har som tradisjon å gi ut nye bilder når barna har bursdag, og man kan tydelig se at de har vokst siden sist.

På bildet har den ferske treåringen på seg en hvit skjorte, og stirrer inn i kameraet med sine krystallblå øyne. I fjor, da han fylte to, poserte han i en blå skjorte. Han er tydelig blitt eldre siden den gang, og det er ingen tvil om hvem han er sønnen til.

Den vesle prinsen har nemlig tydelige trekk fra begge foreldrene sine. På Instagram har bursdagsbarnets mor valgt å komme med en gratulasjon på den store dagen.

«Vår søte prins Nicolas fyller tre år i dag!», skriver hun, etterfulgt av flere bursdagsemojier.

Our sweet Nicolas turns 3 today! 🎈🎂 Foto: Erika Gerdemark

Et innlegg delt av Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden)

Under bildet renner det inn gratulasjoner fra fansen, som alle ønsker sjarmøren en flott dag. Det er ikke kjent hvordan prinsen skal feire dagen.

Stolte foreldre

Det var natt til 9. mars prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill (43) fikk sitt tredje barn sammen, da datteren Adrienne Josephine Alice kom til verden.

For en uke siden ble den lille krabaten døpt, samtidig som Madde og Chris kunne feire fem år som rette ektefolk.

<strong>STOLTE FORELDRE:</strong> De nybakte trebarnsforeldrene prinsesse Madeleine og Chris O'Neill sammen med dåpsbarnet, prinsesse Adrienne. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se
STOLTE FORELDRE: De nybakte trebarnsforeldrene prinsesse Madeleine og Chris O'Neill sammen med dåpsbarnet, prinsesse Adrienne. Foto: Erika Gerdemark, Kungahuset.se Vis mer

«Same same but different», skriver hun til et bilde av dåpsprogrammet på sin Instagram-profil.

- Det er en dato som er bestemt for lenge siden, sa kommunikasjonssjef ved hoffet, Margareta Thorgren, til Expressen.

Etter at Sveriges nye prinsesse kom til verden, har verden allerede fått se flere bilder av den nyfødte. Det aller første bildet ble knipset av pappa Chris O'Neill.

Overfor Aftonbladet har han sagt at datteren ligner på sønnen, prins Nicolas (2).

- Hun er veldig søt. Jeg kan ikke si mer enn det, vi har ikke sett øyenfargen ennå. Hun har mer hår enn Nicolas. Svart hår. Hun er søt, sa han.

I ettertid har prinsesse Madeleine delt flere bilder av henne.

- Leonore og Nicolas ønsker deres lillesøster velkommen hjem, skrev hun under et av bildene.

Prinsesse Madeleine valgte å føde i Sverige denne gangen, i likhet med prins Nicolas, som kom til verden 15. juni 2015.

Datteren Leonore ble imidlertid født i New York den 20. februar 2014.

LES OGSÅ: Khloé Kardashian er redd for å amme

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer