Se, så forelsket!

Det var ikke bare bilene som fikk prins Joachims hjerte til å banke ekstra fort på racerbanen...

KLINTE TIL: Prins Joachim la ikke skjul på at han er mer forelsket enn noensinne i sin vakre kone Marie, da han møtte henne under et løp for gamle sportsbiler i København lørdag. På armen bar hun parets sønn prins Henrik (2). Foto: Stella Pictures
KLINTE TIL: Prins Joachim la ikke skjul på at han er mer forelsket enn noensinne i sin vakre kone Marie, da han møtte henne under et løp for gamle sportsbiler i København lørdag. På armen bar hun parets sønn prins Henrik (2). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Danske prins Joachim (41) ble i likhet med sin bror kronprins Frederik tidligere kalt «turboprins» på grunn av sin forkjærlighet for fest og raske biler.

Og selv om han har roet seg ned på partyfronten etter at han giftet seg med sin kone Marie og fikk sitt tredje barn med henne, viste dronning Margrethes yngste sønn i helgen at han ikke har mistet sansen for høy hastighet bak rattet.

Prinsen viste nemlig frem sine kunster i et løp for historiske sportsbiler i København.

Desverre for prins Joachim gikk det ikke så bra i løpet, ettersom han klarte å krasje bilen sin to ganger, men kysset fra kona som ventet på sidelinjen, var nok et godt plaster på såret!

Tre år etter at de giftet seg, ser paret fortsatt ut som om de feirer hvetebrødsdagene...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får ikke nok av tvillingene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer