Se, så forelsket Kate og William er!

Prinsesse Kates gode humør har tydelig smittet over på prins William. Se bildene.

VISER FØLELSER: Litt over to måneder etter bryllupet stråler prins William og prinsesse Kate mer enn noen gang. På båtrace i Charlottetown klarte de ikke å holde hendene fra hverandre.  Foto: All Over Press
VISER FØLELSER: Litt over to måneder etter bryllupet stråler prins William og prinsesse Kate mer enn noen gang. På båtrace i Charlottetown klarte de ikke å holde hendene fra hverandre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Prins William og prinsesse Kate fortsatt mandag sin suksesstur i Canada med besøk til Charlottetown på Prince Edward Island. Og det sporty paret så ikke ut til å ha noe imot at glitter og glamour var byttet ut med kanopadling for dagen.

Spesielt Catherine, Duchess of Cambridge, som er Kates offisielle tittel, har vunnet folkemassene over alt hun har vært på reisen, og hennes gode humør har tydelig smittet over på prins William også.

For mens de fleste kongelige er mest opptatt av å holde seg til etiketten og svært sjelden viser følelser offentlig, strålte Kate og William i hverandres nærvær og var stadig borte og koste på hverandre foran den store folkemengden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jøss, har Madde tilgitt pappa?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer