Se, så flott hun er!

Den britiske prinsessen strålte på badeferie - med ny kropp.

NY KROPP: Prinsesse Beatrice skal ha tatt av seg rundt seks kilo, og viste stolt frem sin nyslanke kropp, da hun tok en dusj på en luksus yatch i Saint Tropez.  Foto: Stella Pictures
NY KROPP: Prinsesse Beatrice skal ha tatt av seg rundt seks kilo, og viste stolt frem sin nyslanke kropp, da hun tok en dusj på en luksus yatch i Saint Tropez. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Britenes prinsesse Beatrice (21), datter av prins Andrew og Sarah Ferguson, viste stolt frem hvordan maraton-trening har transformert kroppen hennes.

21-åringen skal ha tatt av seg rundt seks kilo, og viste frem sin nyslanke kropp, da hun tok en dusj på en luksus yatch i Saint Tropez.

I 2008 ble den britiske prinsessen også fotografert i bikini, men da var det med en noe annen kroppsfasong. Disse bildene skal ha fått Beatrice til å føle «avsky», og hun bestemte seg for å komme i bedre form, melder Daily Mail.

Ferguson ble hetset kraftig i britiske tabloider etter disse bildene, og hun innrømmet senere at hun ble svært opprørt over noen av de kritiske kommentarene. 

- Men jeg kunne kanskje tatt av meg et par kilo, så kanskje dette er den kickstarten jeg trenger for å sette i gang, sa Beatrice om hetsingen.

Og sette i gang gjorde hun virkelig. Men hun gjorde det riktig. Hun har hverken hasteslanket seg eller tydd til ekstreme dietter. Prinsessen skal ha spist riktig og sunt hele veien, samtidig som hun har trent til London Maraton.

Beatrice løp London Maraton tidligere i år - hun er den første kongelige som noensinne har gjort det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Falt for millionærarving