Prinsesse Madeleine:

Se prinsesse Leonore og prins Nicolas' søte valentinshilsen

De søte prinsessebarna poserte med hjerteformede briller.

SUKKERSØTT: Prinsesse Madeleine delte søtt bilde av prinsesse Leonore og prins Nicolas på sin Facebook-profil. Foto: NTB scanpix
SUKKERSØTT: Prinsesse Madeleine delte søtt bilde av prinsesse Leonore og prins Nicolas på sin Facebook-profil. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den amerikanske tradisjonen med å vise litt ekstra kjærlighet på valentinsdagen, har for lengst spredt seg til Skandinavia - og også til de kongelige.

Sveriges prinsesse Madeleine (35), som er gift med Chris O'Neill (43), har delt et bilde på sin offisielle Facebook-profil, der hun ønsker folket en fin valentinsdag.

Hun har også vedlagt et sukkersøtt bilde av sine to barn, prinsesse Leonore (3) og prins Nicolas (2), som har på seg hjerteformede briller og er omringet av tilbehør for å markere «alle hjerters dag».

«Happy Valentines Day from Leonore and Nicolas», skriver hun til bildet.

I løpet av formiddagen fått over kun en snau time har bildet fått over 11000 likerklikk, over 300 kommentarer og har blitt delt 163 ganger.

Saken fortsetter nedenfor.

Føder i mars

Prinsesse Madeleine deler stadig bilder av sine to barn i sosiale medier, spesielt i forbindelse med spesielle anledninger.

Nå er det heller ikke lenge til de to sjarmtrollene får en bror eller søster. I august ble det nemlig kjent at den svenske prinsessen er gravid igjen.

- Prinsessen har det bra og fødselen ventes i mars, sa det svenske hoffets informasjonssjef, Margareta Thorngren, til Aftonbladet da babynyheten ble kjent.

På sin Facebook-profil bekreftet prinsesse Madeleine selv nyheten:

- Jeg og Chris er henrykt over å meddele at jeg er gravid. Vi gleder oss til at fire blir fem, skrev hun.

Saken fortsetter nedenfor.

FIRE BLIR FEM: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill venter sitt tredje barn sammen. Foto: NTB scanpix
FIRE BLIR FEM: Prinsesse Madeleine og ektemannen Chris O'Neill venter sitt tredje barn sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Parets babynyhet ble offentliggjort tidligere enn hva som egentlig er vanlig blant kongelige. Hoffets informasjonssjef forklarte årsaken overfor Expressen.

- Vi fikk indikasjoner på at denne informasjonen begynte å bli kjent, sa Margareta Thorngren.

- På hoffet vil vi være proaktive i kommunikasjonen og da tok vi en beslutning at det var bedre å gi korrekt informasjon på én gang og at det kommer fra riktig kilde - det vil si hoffet.

Saken fortsetter nedenfor.

Reiser hjem før fødselen

Forrige uke ble det kjent at prinsesse Madeleine, som er bosatt i London med barn og mann, kommer til å reise til Sverige i forkant av fødselen.

Det melder hoffet i en pressemelding. Saken ble først omtalt på Expressen.se.

«Prinsesse Madeleine og herr Christopher O'Neill har besluttet at deres tredje barn skal fødes i Sverige. Prinsessen ankommer Sverige i midten av februar. Fødselen er beregnet til mars 2018», sto det i pressemeldingen utsendt av hoffet.

I pressemeldingen sto det dessuten at prinsesse Madeleine og ektemannen kommer til å dekke de økonomiske kostnadene som følger med fødselen selv. Dette fordi familien ikke er folkeregistrert i Sverige.

Parets første barn, prinsesse Leonore (3), ble født i New York - noe som skapte krass kritikk i Sverige. Kun 16 måneder senere kom lillebror prins Nicolas (2) til verden i mammas hjemby Stockholm.

Saken fortsetter nedenfor.

Det har blitt rapportert om at prinsessen har slitt med ryggproblemer på grunn av graviditeten. Ifølge Svensk Damtidning ble hun observert med behagelige gravidklær under en handletur i London nylig.

Ifølge Aftonbladet måtte prinsesse Madeleine også avlyse Nobel-festen i desember på grunn av smerter. ​

«Prinsessen sliter for tiden med svangerskapssmerter. Hun har vondt i ryggen og klarer ikke å sitte under hele den lange middagen», opplyste informasjonssjef for det svenske hoff, Margreta Thorgren til avisen den gang.

LES OGSÅ: - Denne gangen skal de holde lav profil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer