Se og Hør-gaven gikk verden rundt

Victoria med Se og Hørs babylusekofte ble fotografenes favoritt.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Se og Hør var selvsagt på plass da kronprinsesse Victoria (34) nylig avla Astrid Lindgrens barnesykehus på Karolinska Universitetssykehus utenfor Stockholm et siste besøk før den forestående fødselen.

Over 40 pressefolk fra hele verden var samlet for å få et glimt av kronprinsessen, som ifølge slottet skal nedkomme med Sveriges tronarving i mars. De fleste tror imidlertid at den reelle terminen er langt tidligere.

Under den fem minutter lange fotoseansen avbrøt Victoria sitt oppsatte program for å motta Se og Hørs babylusekofte.

Med taktfaste skritt gikk hun bort til Se og Hørs kongereporter Anders Johan Stavseng (34) for å ta imot den norske design-bodyen fra «Ugly childrens clothing».

- Vi har med en liten gave fra Norge, og håper du får nytte av den i nærmeste fremtid, sa Stavseng.

- Åh – den är jättefin! Den passer magen helt perfekt, sa Victoria, før hun takket med et fast håndtrykk. Så poserte hun med den norske Marius-bodyen over sin struttende mage.

Bildene av en høygravid kronprinsesse med den norske babybodyen har siden gått verden rundt, fra Expressen i Sverige til verdensmagasinet Hello Magazine!.

- Det er alltid like hyggelig å hilse på den svenske kronprinsessen. Jeg har fulgt henne de siste 10 årene, og hun er alltid like vennlig og sjarmerende, enten man møter henne i skibakken eller i mer offisielle anledninger, sier Stavseng til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer