Tix og Ingrid Alexandra

Se og Hør avslører: Hemmelig samarbeid

Den kommende tronarvingen har fått uventet stjernehjelp i russetiden.

HEMMELIG SAMARBEID: Se og Hør kan avsløre at Tix gjør comeback som russelåtprodusent. Det er Ingrid Alexandra og russevennene som trengte hjelp. Foto: NTB / Andreas Fadum / Se og Hør
HEMMELIG SAMARBEID: Se og Hør kan avsløre at Tix gjør comeback som russelåtprodusent. Det er Ingrid Alexandra og russevennene som trengte hjelp. Foto: NTB / Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prinsesse Ingrid Alexandra (19) er russ denne våren, og sammen med mange av vennene har hun allerede startet oppkjøringen til 17. mai.

Se og Hør kan nå avsløre at Ingrid Alexandra har fått hjelp av ypperste klasse. Den populære artisten Tix, som egentlig heter Andreas Haukeland (30), har i all hemmelighet laget russelåten til Ingrids russebuss.

Det har så langt vært et stort hemmelighetskremmeri rundt samarbeidet, men etter det Se og Hør kjenner til skal russelåten slippes i forkant av 1. mai, da den «offisielle» russefeiringen starter.

Tjente enorme summer

Det er ingen nybegynner innen russelåt-sjangeren den «kongelige» bussen har sikret seg. Tix startet nemlig sin karriere som russelåtprodusent allerede i 2015, og ble rikskjendis da russelåten «Sjeiken 2015» ble lansert. Også låten «Habbo Club 2015» skapte oppstandelse på grunn av innholdet i tekstene, som Tix & The Pøssy Project sto bak.

«I kveld er det lov å være hore. Vil du være med meg hjem når vi drikkes under bordet?» var en av tekstene mange reagerte på.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer