SETT PÅ MAGEN: Her kan man skimte den voksende magen hos prinsesse Madeleine Foto: Fame Flynet
SETT PÅ MAGEN: Her kan man skimte den voksende magen hos prinsesse Madeleine Foto: Fame FlynetVis mer

Se, nå synes endelig magen

Madde strutter av babylykke.

SEOGHØR.NO: I september ble det kjent at prinsesse Madeleine venter barn med ektemannen Chris O'Neill. Nyheten kom knappe tre måneder etter at prinsessen sto hvit brud - og den lille prinsen eller prinsessen er ventet i mars.

- Chris og jeg er henrykt over å fortelle at vi venter en baby tidlig i mars neste år. Vi føler oss så velsignet, og kan ikke vente med å bli foreldre, skrev prinsesse Madeleine på sin Facebook-side.

SLITEN? Det er fort gjort å bli sliten etter en hard shoppingøkt, og det hjelper ikke på med en voksende mage. Foto: Fame Flynet
SLITEN? Det er fort gjort å bli sliten etter en hard shoppingøkt, og det hjelper ikke på med en voksende mage. Foto: Fame Flynet Vis mer

Nå er også babymagen synlig for omverden! Da Madeleine var på shopping i New Yorks gater med storesøster Victoria forrige helg, var det ingen tvil om at det var en liten kul under den løse denimskjorten.

Babyen veier nå trolig rundt 170 gram, og er ikke mer enn en knyttneve stor. Men i den fasen av svangerskapet Madeleine er i, antas fosteret å ha doblet vekten i løpet av de siste to ukene, og magen vokser raskere.

SHOPPING: Madeleine og Victoria på shopping i New York. Foto: Fame Flynet
SHOPPING: Madeleine og Victoria på shopping i New York. Foto: Fame Flynet Vis mer

Kronprinsesse Victoria var i New York på jobb, men sørget også for kvalitetstid med sin gravide lillesøster som bor i byen. I stedet for å ta inn på hotell, bodde hun hjemme hos Madeleine og Chris. De to rakk både restaurantbesøk, trening og shopping før Victoria vendte hjem igjen til Sverige.

Les mer om søstrenes møte i New York i tirsdagsutgaven av Se og Hør!

Slik var Madeleines drømmebryllup: