Se, nå er prins Harry i Norge!

Den britiske prinsen befinner seg på Svalbard få uker før brorens bryllup.

<strong>PÅ SVALBARD:</strong> Storbritannias prins Harry (t.v) befinner seg om dagen på norsk jord - prinsen er nemlig på Svalbard for å forberede seg til en ekspesisjon til Nordpolen. Om turen lykkes vil den få en plass i rekordbøkene, som den første ekspedisjonen Foto: Reuters/Scanpix
PÅ SVALBARD: Storbritannias prins Harry (t.v) befinner seg om dagen på norsk jord - prinsen er nemlig på Svalbard for å forberede seg til en ekspesisjon til Nordpolen. Om turen lykkes vil den få en plass i rekordbøkene, som den første ekspedisjonen Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Storbritannias prins Harry (26) er frontfigur for prosjektet «Walking With The Wounded», hvis siktemål er å samle inn penger for å få krigsveteraner ut i arbeidslivet.

26-åringen befinner seg nå i Longyearbyen på Svalbard, for å forberede seg til prosjektets kommende ekspedisjon til Nordpolen. Fire funksjonshemmede soldater skal forsøke å gå omlag 50 mil fra Sibir og til Nordpolen, og prinsen skal være med på deler av turen, skriver NRK.

På Svalbard skal prins Harry trene i tre dager fra tirsdag 29. mars, før han møter resten av reisefølget og begynner på ekspedisjonen, melder NRK. Og den tøffe turen blir mest sannsynlig en utfordring for prinsen, som selv utdanner seg til pilot i det britiske luftforsvaret.
 
- Jeg har ikke hatt så mye tid til å trene, men til begeistring for de andre kommer de til å få se meg med det de kaller «ski» på beina nå i ettermiddag. Så det bør bli morsomt for oss alle, sier en ydmyk prins Harry til NRK på Svalbard.
 
Heldigvis skal prinsen og krigsveteranene ha med seg erfarne polfarere på turen, blant dem nordmannen Inge Solheim. Talspersonen til prins Harry har også understreket at prinsen vil være trygt tilbake i London i tide til storebror prins Williams bryllup den 29. april.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Meldt død på internett  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer