Se, nå er de sammen igjen

Romanseryktene får enda mer næring etter dette.

NY FLØRT: Prins Harry og Chelsy Davy satt ikke sammen på tribunen, men nærmet seg stadig hverandre og til slutt ble de observert sammen under rugbykampen mellom England og Australia i London. Foto: AP
NY FLØRT: Prins Harry og Chelsy Davy satt ikke sammen på tribunen, men nærmet seg stadig hverandre og til slutt ble de observert sammen under rugbykampen mellom England og Australia i London. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: I september kunne Daily Mail melde at Chelsy Davy (24) og Prins Harry (25) har funnet tonen igjen - åtte måneder etter at hun dumpet ham på Facebook. Lørdag ble de to  observert under en rugbykamp.

Harry og Chelsy satt dog ikke sammen under kampen mellom England og Australia i London. Men ifølge People, trakk de seg likevel mot hverandre etter hvert som matchen, som Australia til slutt gikk seirende ut fra, skred frem. Og til slutt fikk fotografene også tatt bilde av de to i en fortrolig samtale.

Da det ble slutt mellom paret i januar, fortalte venner av det dem at de alltid ville forbli gode venner, mens andre mente at bruddet aldri ville vare - noe som nå altså ser ut til å stemme.

Å vise seg offentlig under lørdagens rugbymatch er det mest offentlige de har gjor den siste tiden. Sist måned ble de derimot sett ute i Beach Blanket Babylon i Notting Hill i London, der en kilde fortalte People at de nøt en intim middag.

Tidligere har Seher.no skrevet at det skal være Harry selv som har sørget for at møtene med Chelsy har funnet sted. Kilder hevder også at de tidligere kjærestene ønsker å prøve på nytt.

- Harry og Chelsy er sammen igjen, men de tar alt veldig rolig og ligger lavt. De ønsker å ikke gå for raskt frem, sa en kilde ifølge Daily Mail i september.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Det er slutt!