<strong>KVINNEDAGEN:</strong> Kronprinsesse Mette-Marit delte sine tanker rundt kvinnedagen med følgerne sine på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
KVINNEDAGEN: Kronprinsesse Mette-Marit delte sine tanker rundt kvinnedagen med følgerne sine på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kvinnedagen 2018:

Se Mette-Marits spesielle hilsen på kvinnedagen

Kronprinsessen sender en ekstra hilsen til sin mor.

Publisert

(Se og Hør): Torsdag 8. mars er det den internasjonale kvinnedagen, og det er ventet at flere kjendiser vil dele sine tanker og meninger om den viktige dagen på sosiale medier.

En av dem som har tatt til orde er kronprinsesse Mette-Marit (44), som gratulerer alle kvinner med dagen, i et langt innlegg på sin Instagram-profil.

Det er én helt spesiell kvinne i kronprinsessens liv som får mye oppmerksomhet. Under et bilde av sin mor, Marit Tjessem, skriver Mette-Marit at hun ønsker å sende en ekstra hilsen til sin mor.

- Jeg er i NY (New York) for å sette fokus på hvordan teknologi og kvinnelige entreprenører kan løse mange av verdens store utfordringer. Et av mine første møter med entreprenørskap var da mamma og hennes søstre startet Mabriel, skriver hun og legger til at hele opplevelsen av selskapet gjorde at hun endret synet på moren.

- I Norge har vi langt igjen til at like mange kvinner starter sine egne selskap, som menn, skriver hun, og fortsetter:

- Verden og de utfordringene vi står ovenfor trenger at kvinner også finner løsningene og blir entreprenører. Gratulerer med dagen!

Saken fortsetter nedenfor.

✌🏻️&❤️

A post shared by H.K.H Mette-Marit (@crownprincessmm) on

Aktiv på sosiale medier

Mette-Marit har ved flere anledninger vært åpen om sitt nære forhold til moren Marit. Kronprinsessens forrige Instagram-innlegg var nemlig også rettet mot mammaen - den gang i anledning hennes 80-årsdag.

Dette er imidlertid ikke første gang kronprinsessen har uttrykt seg på sosiale medier. Da hun først kom på Instagram med en privat bruker i 2014, kunne Se og Hør avsløre at Mette-Marits hemmelige bruker gikk under navnet «Gullfugl».

Kort tid senere fikk hun også sin offisielle konto på det sosiale mediet.

Mette-Marit benytter sosiale medier til å la folket ta del i hennes oppgaver og daglige gjøremål, men hun har også spurt det norske folket om hjelp gjennom Instagram.

Spurte om hjelp

Da kronprinsfamiliens hund, Muffins Kråkebolle, i fjor ble meldt savnet, gikk Mette-Marit ut med nyheten og oppfordret alle med nyttig informasjon til å ta kontakt.

- Status er at hunden var ute på tur med kronprinsparet og Milly Kakao, og forsvant i 16-tiden. Hele familien er ute og leter, sa pressesjef ved Slottet, Marianne Hagen til Dagbladet den gang.

I ettertid fulgte kronprinsessen opp meldingen ved å legge ut gladnyheten om at hunden var kommet til rette igjen noen timer senere.

​Der så man prinsesse Ingrid Alexandra holde rundt Muffins Kråkebolle, mens Mette-Marit omtalte kronprins Haakon som sin «skjønne og kloke mann» i den tilhørende teksten.

LES OGSÅ: - Griper altfor langt inn i det som var en sårbar tid

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer