Se, Mette-Marit er servitør

Kronprinsessen har fortsatt teken på gamle kunster. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
JAKARTA (SEOGHØR.NO): Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon hadde godt lag med kokkekniven, da de tilberedte norsk laks sammen med verdensmesterkokken Geir Skeie og hans assisten Adrian Løvold på fasjonable Shangri-la hotell i Indonesias hovedstad, Jakarta.Det var Norges sjømatråd som fikk kronprinsparet med på laget, når de ville servere indonesiske gjester norsk laks og på den måten skape økt blest om norsk sjømat i Indonesia. Gjestene var spesielt inviterte, og jobber som blant annet innkjøpere på finere restauranter i området.En annen som har erfaring fra restaurantbransjen, er kronprinsessen. Før hun traff Haakon, jobbert hun som servitør, og Mette-Marit har ikke glemt sine gamle kunster. Hun balanserte fatene med sashimi på stødig hånd - samtidig som hun smilte imøtekommende til sine gjester.  Kronprinsparet promoterte laks på beste vis, men hva synes de egentlig om fisken helt privat:- Vi spiser mye laks, sier kronprinsessen til den oppmøtte pressen.Sammen med ektemannen forteller hun videre at hele familien spiser mye fisk generelt- og at barna ofte foretrekker dette. Les mer om kronprinsfamiliens middagsvalg i dagens papirutgaven av Se og Hør! Kronprinsen og kronprinsessen er på et fire dagers offisielt besøk i Indonesia, og laksesekvensen var den første på det tettpakkede offisielle programmet. Senere mandag besøkte de presidentpalasset, ASEAN og hadde et møte med den norske næringslivsdelegasjonen.Tirsdag har Haakon og Mette-Marit nok en spennende dag foran seg. Se og Hør er på plass i Indonsia for å følge dem tett, så følg med på seoghør.no og i tirsdagsutgaven av bladet denne og neste uke. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ:   Kronprinsen på første rad

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer