DYR VANE: Kronprinssese Mette-Marit ble avbildet med en svært eksklusiv klokke da hun og kronprins Haakon ankom Froland under kronprinsparets  fylkesbesøk i Aust-Agder onsdag.  Foto: Scanpix
DYR VANE: Kronprinssese Mette-Marit ble avbildet med en svært eksklusiv klokke da hun og kronprins Haakon ankom Froland under kronprinsparets fylkesbesøk i Aust-Agder onsdag. Foto: Scanpix Vis mer

Se, Mette-Marit bruker herreklokke

Bruker herreklokke til over 100.000 kroner.

Publisert
SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit (37) har forelsket seg i rådyre herreklokker. Under kronprinsparets fylkesbesøk i Aust-Agder og på 50-årsdagen til Jonas Gahr Støre gikk kronprinsessen med 44 millimeter stor Rolex Daytona i sølv, skriver VG.

- Ut ifra dagens priser koster et slikt Rolex Daytona-ur 73.000 kroner, mens tallskiven, som her er i perlemor, koster rundt 28.000. Dermed blir prisen 101.000 kroner totalt, sier daglig leder i Bjerke Urmaker, Halvor Bjerke til VG.

Han forteller at Rolex Daytona ble lansert som en herremodell i begynnelsen. Men at kvinner nå også har begynt å gå med klokken.

- De originale herremodellene har helt hvite eller svarte urskiver. Men ved å skifte det til perlemor, så blir uret litt mer feminint, sier han.

Perlemor gjør at urskiven skifter farge etter hvordan lyset treffer klokken.

Mette-Marit skal også tidligere ha brukt herreur, blant annet Kong Olavs gamle Gull-Rolex.

Slottets kommunikasjonssjef Marianne Hagen vil ikke kommentere om klokken er en gave, eller noe kronprinsessen har kjøpt selv.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Folkekongen Olav ville snudd seg i grava

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer