DYR GAVE: Gary så denne gynge-elefanten i vinduet til en gullsmed. Prisen er 700.000 kroner - og han har tenkt å kjøpe den til Kates nyfødte.
DYR GAVE: Gary så denne gynge-elefanten i vinduet til en gullsmed. Prisen er 700.000 kroner - og han har tenkt å kjøpe den til Kates nyfødte.Vis mer

Se kokain-onkelens baby-gave

Middleton-familiens sorte får slår på stortromma for hertuginne Kates kommende barn.

SEOGHØR.NO: Hertuginne Kates eksentriske onkel Gary Goldsmith har nå avslørt hva han vil kjøpe til Kate og Williams baby - en gynge-elefant til 700.000 kroner.

Babyen har latt vente på seg, men ifølge hertuginne Camilla kommer den innen ukas utgang.

Onkel Gary skapte store overskrifter da han like før bryllupet ble tatt med buksene nede i en kokainskandale.

Middleton-familiens sorte får fikk likevel komme i bryllupet, men han har minimal kontakt med Kate og William. Forholdet ble ikke bedre da han nylig også solgte noen gamle bilder av Kate og William til pressen.

Nå har han "lettet på sløret" igjen og har den siste tiden gitt flere intervjuer til britiske medier om den forestående kongelige fødselen.

- Jeg tror det blir en jente. Men selvfølgelig vet jeg ikke det sikkert. Jeg tror Kate og William har holdt kjønnet skjult for alle andre enn de selv, har han uttalt til the Mirror.

  Gary avslører også at han har dåpsgaven til den lille tronarvingen klar: en gyngehest verdt over 700 000 kroner. I tillegg kan han tenke seg å gi babyen noen aksjer i fotballklubben Chelsea.

- Det er genialt, og kan jo gjøre foreldrene gale. Det hadde vært morsomt å fått ungen til å bli en svoren Chelsea-fan. Og prins William er jo Aston Villa-fan. Det hadde vært utolig morsomt, spøker den fotballinteresserte onkelen.

PS: Onkel Gary håper han blir invitert i dåpen, men er sikker på at han ikke blir fadder...

LES OGSÅ: Avslører kongelig bryllupsdrama