FAMILIEIDYLL: Kate og William viser stolt fram sine to gullunger, George og Charlotte, på bildet som er brukt på årets julekort fra familien.  Foto: Pa Photos/NTBscanpix
FAMILIEIDYLL: Kate og William viser stolt fram sine to gullunger, George og Charlotte, på bildet som er brukt på årets julekort fra familien. Foto: Pa Photos/NTBscanpixVis mer

Se Kate og Williams sjarmerende julehilsen

For første gang feirer de julen som en familie på fire!

SEOGHØR.NO: I år er første året hertuginne Kate (33) og prins William (33) feirer jul som tobarnsforeldre - og nå ringer de stolte foreldrene inn julen med et hyggelig familiebilde og en julehilsen til folket.

- Et nytt familiebilde med god jul fra hertugen og hertuginnen av Cambridge, prins George og prinsesse Charlotte, sier en talsmann ved Kensington Palace og legger til:

STOLT STOREBROR: 2. mai i år ble George storebror til Charlotte. Dette er det første bildet vi fikk se av de to sjarmtrollene sammen. Foto: Ap
STOLT STOREBROR: 2. mai i år ble George storebror til Charlotte. Dette er det første bildet vi fikk se av de to sjarmtrollene sammen. Foto: Ap Vis mer

- Hertugparet er enormt takknemlig for alle varme hilsner de har fått i år, og ser veldig fram til å feire sin første jul som en familie på fire.

Det nye bildet av den skjønne familien, som er tatt i oktober av fotografen Chris Jelf, viser et avslappet prinsepar på huk i høstløvet sammen med sine to stoltheter. To år gamle prins George og seks måneder gamle prinsesse Charlotte.

Og det er de to minste som stjeler hele showet! Den smilende og svært sjarmerende prinsen ser rett inn i kamera, og er tydelig stolt av sin søte lillesøster som sitter trygt i mammas fang med en sko på foten og den andre i gresset.

- Jeg nøt virkelig å fotografere denne flotte familien. Jeg håper alle liker bildet, og er beæret over at hertugparet har valgt å dele det med folket, sier den stolte fotografen selv ifølge Daily Mail.

SÅ SØT: I høst delte Kate dette bildet av datteren som hun selv har tatt.  Foto: Reuters
SÅ SØT: I høst delte Kate dette bildet av datteren som hun selv har tatt. Foto: Reuters Vis mer

Fotografiet som er brukt på julekortet Kate og William har sendt ut til venner og familie, ble sluppet samtidig med nyheten om at George skal starte i barnehage ved en Montessori skole i Norfolk på nyåret.

Også norske prins Sverre Magnus går på Montessori skole!

HER FEIRER DE JUL: Kate og Williams Anmer Hall.  Foto: Paul Marriott / Splash News/ All
HER FEIRER DE JUL: Kate og Williams Anmer Hall. Foto: Paul Marriott / Splash News/ All Vis mer

Men før George gir seg ut på nye eventyr med nye venner, skal han og familien feire jul på landet. I tillegg til leilighet på Kensington Palace, har som kjent Kate og William landstedet Anmer Hall, som ligger i nærheten av dronning Elisabeths faste tilholdssted i julen - Sandringham.

Det er forventet at familien på fire skal skal feire jul sammen med Kates familie etter at de har vært i kirken sammen med resten av kongefamilie - og ifølge prins William forventer de fullt liv i stua på julekvelden.

- George kommer til å hoppe rundt som en kanin. Dersom jeg får noe søvn i det hele tatt på julekvelden er det bra, sier William til The Big Issue ifølge Daily Mail.

Les også: Festet i kåpekjole til 34 000 kroner