Se Kate og Williams nye familiebilder fra skibakken

Prins William og hertuginne Kate tok med George og Charlotte på deres første skiferie i de franske Alpene.

KJERNEFAMILIE: Kate, William og barna George og Charlotte stilte opp på hyggelige familiebilder under skituren.  Foto: Afp
KJERNEFAMILIE: Kate, William og barna George og Charlotte stilte opp på hyggelige familiebilder under skituren. Foto: Afp Vis mer

SEOGHØR.NO: Prins William (33) og hertuginne Kate (34) tok med prins George (2) og prinsesse Charlotte (10 mnd.) på sin første skiferie forrige uke. 

Ifølge Daily Mail var familien på fire på et hemmelig sted på de franske Alpene, og de lot kun én heldig fotograf fra Press Association knipse noen hyggelige familiebilder av dem i skibakken. 

Kate og William delte bildene først etter at de hadde kommet hjem fra ferien i helgen, men de ønsker fremdeles ikke å avsløre nøyaktig hvor de ferierte. 

Prinsen og hertuginnen er begge veldige glade i å stå på ski, men det var første gang barna fikk oppleve en ferie av det slaget.

- Familien fløy til de franske Alpene for en langhelg og ønsket å dele noen bilder fra turen med offentligheten, sier en ansatt ved det britiske kongehuset til Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

SØT VINTERPRINSESSE: Prinsesse Charlotte så ut til å like skibakken og nysnøen. Her i pappa Williams armer.  Foto: Epa
SØT VINTERPRINSESSE: Prinsesse Charlotte så ut til å like skibakken og nysnøen. Her i pappa Williams armer. Foto: Epa Vis mer

Kilder sier at paret har ønsket å introdusere barna for skibakken så fort som mulig, slik at de begge lærer å like vintersporten så godt som dem selv. 

Kate og William har blitt avbildet på skiturer sammen før - også før de giftet seg i 2011.

De hyggelige familiebildene i skibakken smelter nok mange hjerter, spesielt de vinterkledde sjarmtrollene George og Charlotte.

Vesle prinsesse Charlotte var ikledd en hvit bobledress med rosa lue og matchende vintersko. På alle bildene har den søte prinsessen et stort smil om munnen.

Tøffe prins George matcher pappa med blå vinterdress og rød topplue. 

Saken fortsetter nedenfor. 

LYKKELIG FAMILIE: Prins William, prins George, hertuginne Kate og prinsesse Charlotte smilte bredt på de nye familiebildene. Foto: Ap
LYKKELIG FAMILIE: Prins William, prins George, hertuginne Kate og prinsesse Charlotte smilte bredt på de nye familiebildene. Foto: Ap Vis mer

Travel småbarnsfar

Det var lørdag 2. mai prinsesse Charlotte Elizabeth Diana så dagens lys, og prins George ble stolt storebror.

For et par uker siden fortalte William i et nytt intervju med Sky News at han allerede er forberedt på datterens rebelske tenåringstid. 

- Charlotte er veldig enkel, hun er så søt. Men alle fedre sier: «bare vent! Når de blir 9, 10, 11 år blir de helt gale», spøkte han, ifølge USWeeky. 

Prinsen fortalte også at de to barna er svært energirike. 

- Ingen brukne bein ennå, men de prøver nok på det. De springer rundt, dytter ting og hopper. Vær så snill, lov meg at det blir enklere, sa han under intervjuet.

LYKKELIG EKTEPAR: Hertuginne Kate og prins William tok seg også tid til et hyggelig parbilde. Her tuller og tøyser de i snøen.  Foto: Reuters
LYKKELIG EKTEPAR: Hertuginne Kate og prins William tok seg også tid til et hyggelig parbilde. Her tuller og tøyser de i snøen. Foto: Reuters Vis mer

LES OGSÅ: - Vær så snill, lov meg at det blir enklere!