<strong>LYKKELIG BARNDOM:</strong> Kronprinsesse Victoria har valgt samme dame til barnepass som hun selv hadde fra 1979 til 1991. Her er Victoria og prins Carl Philip avbildet i julen i 1981.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIG BARNDOM: Kronprinsesse Victoria har valgt samme dame til barnepass som hun selv hadde fra 1979 til 1991. Her er Victoria og prins Carl Philip avbildet i julen i 1981. Foto: Stella Pictures Vis mer

Se hvem som skal passe Estelle!

Det er ingen ungfole som har fått det ærefulle oppdraget.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Som Seoghør.no har skrevet tidligere, ansatte kronprinsesse Victoria (34) og prins Daniel (38) en barnepike til prinsesse Estelle bare dager etter hun kom til verden. Nå er det kjent hvem som har fått jobben.

Valget falt på en gammel kjenning av hoffet. Elisabeth Zimmermann (65) har god erfaring med kongelig barnepass, ettersom hun ifølge Expressen passet Estelles mamma i perioden 1979 til 1991. Hun har også passet hennes søsken prinsessen Madeleine (29) og prins Carl Philip (32).

-Jeg er utrolig glad, sier den nyutnevnte barnepiken.

Victoria skal ha hatt Elisabeth i tankene tidlig i prosessen. Med minnene om en fin barndom i hennes trygge varetekt, skal ikke valget ha vært vanskelig for den svenske kronprinsessen. Hos Elisabeth vet Victoria at Estelle er i de tryggeste hender.

Verken den nyansatte eller hoffet vil kommentere når Zimmermann starter i jobben, men ifølge Expressen skal Elisabeth begynne å passe den lille prinsessen allerede denne uken.

Her om dagen avslørte  Victoria at livet med en liten i hus er litt av en omstilling, så kanskje ser hun frem til litt avlastning:

- Hun spiser og sover, men rutinene er ikke helt på plass, uttalte den stolte mammaen til Aftonbladet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har gjort kongehuset sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer