Se hvem som koste seg i akebakken

Skituristene i alpelandsbyen fikk seg litt av en overraskelse!

I FARTA: Både kronprinsesse Mary og datteren Josephine så ut til å storkose seg på akebrettet.  Foto: Stella Pictures
I FARTA: Både kronprinsesse Mary og datteren Josephine så ut til å storkose seg på akebrettet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tilsynelatende kunne det vært en hvilken som helst småbarnsfamilie på vinterferie, men skientusiastene i sveitsiske Verbier fikk seg litt av en overraskelse da de så hvem det egentlig var.

UT PÅ TUR: Det danske kronprinsparet med sine fire hjerteknusere: prinsesse Josephine (f.v), prins Vincent, prinsesse Isabella og prins Christian.  Foto: Stella Pictures
UT PÅ TUR: Det danske kronprinsparet med sine fire hjerteknusere: prinsesse Josephine (f.v), prins Vincent, prinsesse Isabella og prins Christian. Foto: Stella Pictures Vis mer

Danske kronprins Frederik hadde tatt med seg hele familien på tur, og da de stilte opp til den årlige familiefotograferingen i akebakken, var det ikke lenger mulig å skjule sin kongelige identitet.

Det var nemlig mellom 20 og 30 journalister og fotografer på plass for å forevige det danske kronprinsparet sammen med barna Christian, Isabella, Vincent og Josephine!

Men det er slett ikke første gang familien er i den idylliske alpelandsbyen - så mange kjente dem nok igjen i utgangspunktet. Helt siden Frederik og Mary var nyforelsket og bare hadde øyne for hverandre, har de lagt vinterferien til idylliske Verbier i de sveitsiske alper.

SKØYERPRINSESSEN: Isabella har alltid et godt smil og noen ablegøyer på lur. Også i akebakken! Foto: Stella Pictures
SKØYERPRINSESSEN: Isabella har alltid et godt smil og noen ablegøyer på lur. Også i akebakken! Foto: Stella Pictures Vis mer

Etter som årene har gått, og barneflokken har vokst, har de holdt tradisjonen
ved like – og før helgen satte familien på seks kursen for Alpene atter en gang. Foran seg hadde de mange dager med full fart. Både aking, alpint, snølek og familiekos sto på programmet.


Danskene har jo ikke rykte på seg for å være de stødigste i skiløypa, men kronprinsfamilien imponerer alle som en. Selv de to tvillingene på fire år, har debutert på slalomski fortalte en stolt pappa Frederik til pressen under fotoseansen.

HEI HVOR DET GÅR: Eldstemann og arveprins, Christian, klamret seg fast til rattet og satte utfor.  Foto: Stella Pictures
HEI HVOR DET GÅR: Eldstemann og arveprins, Christian, klamret seg fast til rattet og satte utfor. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skientusiasmen har kronprinsen arvet fra sin mor, dronning Margrethe. Hun elsker å gå på langrenn, og legger vinterferien til Norge og Gausdal hvert eneste år. Her har også Frederik lært seg å gå på si i sin tid.

Men selv velger kronprinsen altså Verbier for sin familie. Alpelandsbyen som ifølge ekspertene kan by på det meste. Her er det milevis med silkeføre i herlig preparerte løyper og off-piste i verdensklasse.

Bor du i Verbier kan du rusle til det meste, og heisen som tar deg opp på fjellet er aldri langt unna. Det er absolutt en grunn til at både den danske kronprinsfamilien, andre kongelige og superkjendiser fra hele verden kommer tilbake år etter år!

LES OGSÅ: Romantikken blomstrer i Monaco

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer