Se hvem som koste seg i akebakken

Skituristene i alpelandsbyen fikk seg litt av en overraskelse!

I FARTA: Både kronprinsesse Mary og datteren Josephine så ut til å storkose seg på akebrettet.  Foto: Stella Pictures
I FARTA: Både kronprinsesse Mary og datteren Josephine så ut til å storkose seg på akebrettet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tilsynelatende kunne det vært en hvilken som helst småbarnsfamilie på vinterferie, men skientusiastene i sveitsiske Verbier fikk seg litt av en overraskelse da de så hvem det egentlig var.

Danske kronprins Frederik hadde tatt med seg hele familien på tur, og da de stilte opp til den årlige familiefotograferingen i akebakken, var det ikke lenger mulig å skjule sin kongelige identitet.Det var nemlig mellom 20 og 30 journalister og fotografer på plass for å forevige det danske kronprinsparet sammen med barna Christian, Isabella, Vincent og Josephine!Men det er slett ikke første gang familien er i den idylliske alpelandsbyen - så mange kjente dem nok igjen i utgangspunktet. Helt siden Frederik og Mary var nyforelsket og bare hadde øyne for hverandre, har de lagt vinterferien til idylliske Verbier i de sveitsiske alper.

Etter som årene har gått, og barneflokken har vokst, har de holdt tradisjonenved like – og før helgen satte familien på seks kursen for Alpene atter en gang. Foran seg hadde de mange dager med full fart. Både aking, alpint, snølek og familiekos sto på programmet.Danskene har jo ikke rykte på seg for å være de stødigste i skiløypa, men kronprinsfamilien imponerer alle som en. Selv de to tvillingene på fire år, har debutert på slalomski fortalte en stolt pappa Frederik til pressen under fotoseansen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer