Se hvem som fikk komme i hvitt

Estelle sjarmerte bryllupsgjestene.

Se prinsesse Victoria og Estelle og de andre gjestene ankomme i videoen over!

STOCKHOLM (SEOGHØR.NO: Estelle betyr stjerne - og i prinsesse Madeleines lever hun opp til tilnavnet som bryllupets store stjerne sammen med den vakre bruden.

For et drøyt år siden sjarmerte den lille prinsessen kongelige fra hele Europa under sin dåp i Slottskyrkan. I dag var Estelle tilbake i Slottskyrkan for første gang siden dåpen - og som sist spilte hun en av hovedrollene.

- Se - så søt hun er, utbrøt en av mange som møtte opp utenfor Slottskyrkan da Estelle ankom sammen med mamma kronprinsesse Victoria og pappa prins Daniel.

Hun var kledd i en sukkersøt hvit kjole.
 
Kronprinsessen bar prinsesse Lilians diadem. Lilian, som døde tidligere år samtidig med utdrikkingslaget til prinsesse Madeleine, fikk diademet av sin svigermor. Det var en gave fra dronning Sofia til til prinsesse Lilians svigermor, kronprinsesse Margareta på hennes bryllupsdag i 1905.

Etter vielsen, ca. klokken 17.00, kommer brudeparet til å reise i kortesje med hest og vogn fra det Kongelige slott og ut til Riddarholmen.

Det er ikke kjent om Estelle vil bli med kortesjen som går fra den Yttre borggården, Slottsbacken, Skeppsbron, Strömbron, Strömgatan, Norrbro, Slottskajen, Myntgatan oog Wrangelska backen til endestasjonen ved Evert Taubes terrass på Riddarholmen.

Herfra fraktes brudeparet og de inviterte gjestene med båt til Drottningholm slott der bryllupsmiddagen blir servert i et partytelt før den store bryllupsfesten tar av.

LES OGSÅ: Chris og Sofia har hemmelig fortid sammen