Prins Harry og hertuginne Meghan:

Se hvem som dukket opp!

Hertugparet hjalp til med å forberede måltider til trengende i Los Angeles.

PÅ BESØK: Hertuginne Meghan og prins Harry, nummer syv og åtte fra høyre, dukket mandag opp hos en veldedig organisasjon i Los Angeles. Foto: NTB scanpix
PÅ BESØK: Hertuginne Meghan og prins Harry, nummer syv og åtte fra høyre, dukket mandag opp hos en veldedig organisasjon i Los Angeles. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Siden prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter i slutten av mars, har de tilbrakt store deler av tiden i Los Angeles i USA.

Før de takket for seg varslet de en endret tilnærming til mediene, og har holdt seg unna pressen så godt det har latt seg gjøre de siste månedene.

Et resultat av det har vært at hertugparet også har vært mindre tilgjengelig for bilder, og det har knapt blitt fanget bilder av dem i det offentlige rom.

De har imidlertid flere ganger blitt sett gjøre veldedighetsarbeid i byen - blant annet skal de ha levert måltid på døren til trengende under pandemien i april, ifølge CNN.

Nå har hertugparet nok en gang stilt opp for dem som trenger det, da de mandag dukket opp på et kjøkken.

Hjalp til med måltider

Ifølge Harper's Bazaar var det Homeboy Industries som denne gang fikk besøk av Meghan og Harry. Organisasjonen ønsker å bidra til rettferdighet i samfunnet, og jobber derfor med å forbedre livene til tidligere innsatte og gjeng-involverte som ønsker en forandring i hverdagen.

Organisasjonen har selv delt bilder av hertugparet på sin Instagram-konto, der de blant annet takker Meghan og Harry for innsatsen. De skriver videre at de to hjalp til med å forberede måltider til deres nylanserte program som skaffer måltider til eldre og ungdommer i Los Angeles, som trenger mat i kjølvannet av Covid-19.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer