Prinsesse Märtha Louise og Durek Verret:

Se hvem som dukket opp i London!

Tok pause fra bryllupsplanleggingen.

KLAR FOR LUNSJ: Sjaman Durek, prinsesse Märtha Louise og Leah Isadora Behn i London – på vei inn til en matbit på Harry’s Bar. Foto: Mega
KLAR FOR LUNSJ: Sjaman Durek, prinsesse Märtha Louise og Leah Isadora Behn i London – på vei inn til en matbit på Harry’s Bar. Foto: Mega Vis mer
Publisert

Moteuka i London er i full sving – og tiltrekker seg alle slags kjendiser. Og blant alle de celebre superstjerner som har strømmet til byen for å få med seg de siste trendene, fant vi prinsesse Märtha Louise (51) og hennes forlovede Durek Verrett (48)!

I et London badet i høstsol nøt de en herlig storby-weekend. Paret hadde også med seg Märthas mellomste datter Leah Isadora Behn (18), og mor og datter koste seg sammen som venninner i Storbritannias hovedstad.

Fra å være en guttejente som flyktet inn i hesteverdenen for å unngå å forholde seg til klær, slik hun selv har beskrevet seg, ble Märtha i fjor kåret til årets best kledde kvinne av Se og Hør og KK. I tillegg er hun en av tre kvinner bak et av Norges mest populære nye klesmerker – Hést.

- BLIR OVERSKRIFTER: Kongehusekspert i Se og Hør, Caroline Vagle, om bryllupsplanene til prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. Reporter: Klaus Fjellro Vis mer

Strålte i høstsolen

En av grunnene til at hun oppsøkte moteuken i London var ifølge det Se og Hør erfarer at hun skulle på den aller første London visningen til det mer etablerte norske klesmerket Holzweiler, som hennes gode venninne Susanne Holzweiler driver.

Susanne er en av de mange kjendisene og mediepersonlighetene som Märtha og Durek har knyttet til seg de siste årene.

SHOPPET: Märtha fikk handlet litt på Selfridge’s – kanskje var det makeup til bryllupet i posene? Foto: Mega
SHOPPET: Märtha fikk handlet litt på Selfridge’s – kanskje var det makeup til bryllupet i posene? Foto: Mega Vis mer

Märtha strålte i høstsolen, og knipset mer enn gjerne bilder av Leah Isadora – som på tross av sin unge alder er en etablert beauty-influenser. Hun har delt flere bilder fra turen allerede på sin Instagram-konto.

Og et Londonbesøk uten shopping og restaurantbesøk er jo ikke et ordentlig Londonbesøk! Prinsessen ble observert med flere handleposer fra det fasjonable varehuset Selfridges. Her selger de både makeup og designerplagg, og butikken er en turistattraksjon i seg selv.

OPPMERKSOM: Durek holdt sin kjære varsomt i ryggen da de gikk inn. Foto: Mega
OPPMERKSOM: Durek holdt sin kjære varsomt i ryggen da de gikk inn. Foto: Mega Vis mer

Lørdag kveld koste de seg sammen med en stor vennegjeng – deriblant den norske artisten Ash Olsen (24), som er datter av Märthas gode venninne og Hést-kompanjong Anne Kari Bøhaugen.

Her fikk kjæresteparet feiret at de endelig har offentliggjort når – og hvor - de skal gifte seg. Og kanskje kunne de la alle de varme gratulasjonene fra venner og kjente synke inn?

13. september ble det klart at prinsesse Märtha Louise og Durek Verret skal gifte seg i 2024. Men hvem blir Dureks forlover? Video: Caroline Vagle/Se og Hør Vis mer

Koste seg på pub

Det er ingen tvil om at London-turen må ha vært en perfekt avslutning på en helt spesiell uke i livet til prinsessen og sjamanen. Det var jo som kjent onsdag at de avslørte at bryllupet skjer 31. august neste år, i vakre Geiranger på Sunnmøre.

Dagen før de slapp nyheten, hadde de en fotoshoot hjemme hos Se og Hørs motepoliti Jan Thomas og hans samboer Harlem Alexander. Godt hjulpet av et stort styling-team tok de det flotte bildet som fulgte nyheten.

Og det ligger flere store omveltninger foran dem – lørdag kunne Se og Hør avsløre at Märtha skal selge huset i Lommedalen.

HISTORISK PUB: Gjengen var blant annet på puben The Lady Ottoline i eksklusive Bloomsbury. Foto: Mega
HISTORISK PUB: Gjengen var blant annet på puben The Lady Ottoline i eksklusive Bloomsbury. Foto: Mega Vis mer

Med ti måneder å planlegge bryllupet på, jaktet de kanskje inspirasjon til antrekk under moteuka i London. Og det mangler nok ikke på designere som vil hjelpe med å kle dem opp.

Durek gikk rundt i en Holzweiler-genser i London – og gledet seg sikkert til å se klesmerkets aller første London-visning.

Märtha tok til tårene etter Holzweilers første visning i København – som fant sted i vinter.

- Jeg blir så stolt, jeg. Dette er så stort. Jeg tror ikke vi i Norge skjønner det helt, sa hun til Dagens Næringsliv da.

Märtha Louise og Durek Verrett har bryllupsplanene klare, og gjestelista kan bli full av både norske og internasjonale kjendiser, ifølge kongehusekspert Caroline Vagle. Reporter: Klaus Fjellro / Rød Løper Vis mer

- Utrolig imponert

Prinsessen hyllet også visningen på Instagram.

«Jeg er utrolig imponert over motevisningen til Holzweiler. Jeg er så stolt over at de er norske, og mest av alt av at jeg kan kalle dem vennene mine. Jeg ble rørt til tårer av det fantastiske showet deres. Wow», skrev hun entusiastisk.

Durek er også glad i Holzweiler. Han var blant gjestene da Holzweiler hadde en pop-up på Fred Segals flaghship-store på Sunset Boulevard i Los Angeles i mars. Hit kom han sammen med sine nieser Alexandria og Natalia, og alle var de kledd i Holzweiler-klær.

«Stammen min, vi må alltid huske å støtte venner som støtter oss. Er du enig?», skrev han til bildet han la ut på Instagram.

«Tusen takk for at du alltid støtter meg», svarte Susanne i kommentarfeltet.

Sjamanen er særdeles entusiastisk over alt merket byr på, noe han viste da han og Märtha Louise besøkte restauranten Holzweiler Platz i Oslo tidligere i september.

«Er du noen gang i Oslo, må du dra hit», skrev han på Instagram da han delte bilde av seg selv, prinsessen og Susanne utenfor kafeen.

LES OGSÅ: Dukket opp uten Durek

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer