Se hvem som blir ti år i dag!

Hele Norges prinsesse har sitt første store jubileum.

HURRA: I forbindelse med prinsesse Ingrid Alexandras tiårsdag, har fotografen Sølve Sundsbø tatt nye bilder av henne.  Foto: Sølve Sundsbø/ Det kongelige hoff
HURRA: I forbindelse med prinsesse Ingrid Alexandras tiårsdag, har fotografen Sølve Sundsbø tatt nye bilder av henne. Foto: Sølve Sundsbø/ Det kongelige hoff Vis mer

SEOGHØR.NO: I dag fyller prinsesse Ingrid Alexandra 10 år, og hun ble garantert vekket i morges med kake på sengen. Da kronprinsesse Mette-Marit fylte 40 år i august, fortalte hun nemlig at den som har bursdag i familien alltid får hjemmelaget kake servert på morgenkvisten.

Etter skoletid er det duket for selskap på Skaugum. Både besteforeldre, tanter og onkler, faddere og gode venner pleier å stille mannsterke når kronprinsbarna har bursdag. Ikke minst venter det nok mange spennende gaver til jubilanten, som begynner å bli en motebevisst liten dame.

Den beste gaven er nok likevel at mamma og pappa er på plass for å feire henne. De har nemlig vært bortreist hele forrige uke, og reiser utenlands igjen allerede i morgen. Men selvfølgelig sørget de for å være hjemme på gulljentas store dag!

I forbindelse med prinsessens 10-årsdag har kongehuset delt nye bilder av prinsessen med oss. Bildene er tatt av den anerkjente motefotografen Sølve Sundsbø (42) sommeren 2013, og viser en ekte midtsommerprinsesse - barbeint med hvit kjole og fletter i håret!

FAMILIELYKKE: Sølve Sundsbø har også tatt dette bildet av hele kronprinsfamilien.
FAMILIELYKKE: Sølve Sundsbø har også tatt dette bildet av hele kronprinsfamilien. Vis mer

Fotografen har tatt bilder av en rekke stjerner og supermodeller, men også resten av kronprinsfamilien.

I forbindelse med kronprinsens 40-årsdag ble det offentliggjort et bilde av hele familien - og da kronprinsessen fylte 40 år en måned senere var hun avbildet i motemagasinet Elle på flere bilder signert nettopp Sundsbø. Det var også han som tok de offisielle bildene av kongeparet og kronprinsparet, som kom i 2011.

Se flere nye bilder av dagens jubilant i tirsdagens utgave av Se og Hør!