SPORTY: Prins Harry har alltid vært glad i fotball, og det er blitt en tradisjon for ham å innvie julehøytiden med vennekamp mellom arbeidere og innbyggere fra Castle Rising i Norfolk.
 Foto: All Over Press
SPORTY: Prins Harry har alltid vært glad i fotball, og det er blitt en tradisjon for ham å innvie julehøytiden med vennekamp mellom arbeidere og innbyggere fra Castle Rising i Norfolk. Foto: All Over PressVis mer

Se hvem Harry sparker ball med

Den britiske prinsen innviet julehøytiden med fotballkamp.

SEOGHØR.NO: Tradisjonen tro stilte prins Harry (30) opp som spiller, da den årlige fotballkampen mellom arbeidere fra dronningens gods Sandringham og innbyggere i Castle Rising i Norfolk, ble avholdt på formiddagen julaften.

Denne gangen hadde prinsen fått med seg svigerinnen Kates lillebror James Middleton (27), og de to så ut til å ha blitt svært gode venner.

GA ALT: Prins Harry gjorde det godt på banen, og trivdes åpenbart i den gule og sorte forballdrakten - sponset av den lokale puben Black Horse Inn.
 Foto: All Over Press
GA ALT: Prins Harry gjorde det godt på banen, og trivdes åpenbart i den gule og sorte forballdrakten - sponset av den lokale puben Black Horse Inn. Foto: All Over Press Vis mer

Både Harry og James spilte i gul og sort fotballdrakt, og viste imponerende fotballferdigheter på gressbanen. Rundt 150 skuelystne hadde møtt opp for å få med seg den rojale kampen.

Ifølge DailyMail var laget deres sponset av den lokale puben Black Horse Inn.

Etter endt kamp, hvor Harry spilte høyreving og James i forsvar, kunne de to kameratene juble over å ha vunnet 7 - 2, og feiret med å gi hverandre en real gratulasjonsklem.

KATES LILLEBROR: Nytt av året var at hertuginne Kates lillebror James Middleton også spilte under den årlige julaften-kampen. Han spilte forsvar.
 Foto: All Over Press
KATES LILLEBROR: Nytt av året var at hertuginne Kates lillebror James Middleton også spilte under den årlige julaften-kampen. Han spilte forsvar. Foto: All Over Press Vis mer

Selve julekvelden feiret Harry med resten av den britiske kongefamilien på dronning Elizabeths gods i Sandringham.

DailyMail skriver at Harrys eldre bror, prins William (32), egentlig skulle ha spilt side om side med Harry og James, men at en ankelskade gjorde at han heller prioriterte å bli hjemme med sin gravide kone hertuginne Kate (32) og sønnen prins George (1).

LES OGSÅ: Tok med seg Kates brev i graven

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.