Se hvem Haakon har bilde av på mobildekselet

Kronprinsen har kastet seg på siste trend.

MOBILTREND: Kronprins Haakon har bilde av seg selv og Mette-Marit, kunstnerisk utformet i tre på baksiden av sin Iphone. Mobildekselet er spesiallaget for Haakon. Foto: NTB scanpix
MOBILTREND: Kronprins Haakon har bilde av seg selv og Mette-Marit, kunstnerisk utformet i tre på baksiden av sin Iphone. Mobildekselet er spesiallaget for Haakon. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag innledet kronprinsparet sin årlige fylkestur, som i år er lagt til Akershus.

Turen startet i øsende regn i Drøbak, hvor kronprins Haakon (42) og kronprinsesse Mette-Marit (42) blant annet fikk føle litt på julestemningen. Mette-Marit fikk også møte julenissen.

Senere på dagen besøkte kronprinsparet isfabrikken Kulinaris, og her sørget de for å forevige det hele med en «selfie».

Da viste det seg at Haakon har bilde av seg og kona på mobildekselet i tre, vel å merke spesiallaget for kronprinsparet. 

NÆRBILDE: Ser man godt etter kan man se Haakon og Mette-Marit på dekselet. Mette-Marit med gult hår, selvsagt. Foto: NTB scanpix
NÆRBILDE: Ser man godt etter kan man se Haakon og Mette-Marit på dekselet. Mette-Marit med gult hår, selvsagt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det trendy dekselet kommer fra italienske WOOD'D, som drives av to brødre. Firmaet ble startet i 2012, og brødrene har allerede gjort stor suksess i Japan, Korea, USA - og nå åpenbart Norge.

Mette-Marit har også

Det trendy iPhone-tilbehøret koster mellom 300 og 500 kroner, og selges på Høyer, Retro og Holzweiler Store i Oslo. I oktober kommer det også nye deksler i kolleksjonen. Men folk flest må velge mellom standarddekslene.

Etter det Se og Hør erfarer er også Mette-Marit innehaver av et deksel med et personlig bilde utformet i tre.

Fylkesturen fortsetter i dag onsdag, og Se og Hør er selvsagt med på turen. Følg med på Seoghør.no og i tirsdagens Se og Hør for en fyldig dekning av turen!

JUL I SEPTEMBER: Mette-Marit og Haakon fikk føle julestemning i Drøbak. Foto: Andreas Fadum
JUL I SEPTEMBER: Mette-Marit og Haakon fikk føle julestemning i Drøbak. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LE OGSÅ: Får hun gave fra verdensrommet?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer