HIMMELSKE SMYKKER: Prinsesse Märtha Louise omringet av Celine Engelstad (t.v), Elisabeth Nordeng og Gunvor Vik. Sammen har de fire designet smykkekolleksjonen "Goddness". Foto: Celine Engelstad
HIMMELSKE SMYKKER: Prinsesse Märtha Louise omringet av Celine Engelstad (t.v), Elisabeth Nordeng og Gunvor Vik. Sammen har de fire designet smykkekolleksjonen "Goddness". Foto: Celine EngelstadVis mer

Se hva Märtha skal gjøre nå

Lanserer smykkekolleksjon med kjendisfavoritt.

SEOGHØR.NO: Prinsesse Märtha Louise går stadig nye veier, og snart får du mulighet til å kjøpe smykker designet av en ekte prinsesse!

Märtha og engleskole-makkeren Elisabeth Nordeng har nemlig inngått et samarbeid med det kjente norske smykkemerket Celine Engelstad. Kolleksjonen har fått det passende navnet "Goddess" - gudinne på norsk. Og på de nye bildene som er tatt i forbindelse med lanseringen, poserer firerbanden som står bak smykkene i greskinspirerte gudinnekjoler.

- Det er fantastisk å få lov til å skape smykkeserien Goddess med duoen i Celine Engelstad. Det er inspirerende å jobbe med mennesker som våger å følge hjertet i den skapende prosessen og gudinnekraften er noe vi alle kan bli inspirert til å ta i bruk. Vi gleder oss til å dele dette med mange vakre kvinner i Norge, sier Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng i en pressemelding som ble sendt ut da samarbeidet ble kjent før sommeren.

Også damene bak merket Celine Engelstad er over seg av beigeistring over samarbeidet:

- Det har virkelig vært inspirerene å være med å utvikle en kolleksjon der vi alle har bidratt på forskjellige plan. Kreativiteten har blomstret og energien fra oss alle har gitt et spennede resultat som vi er veldig stolte av og gleder oss til å vise frem, sier designer og gründer Celine Engelstad, og gründer og markedsdirektør Gunnvor Vik

De himmelske smykkene lanseres 10.oktober, men hvis du vil sikre deg en godbit, må du være kjapp. Smykkene kommer i meget begrenset opplag, og kan kun kjøpes hos sertifiserte Celine Engelstad forhandlere.

 

Prinsessen har vært fan av smykkene fra Celine Engelstad lenge, og har de siste årene båret dem på flere offisielle oppdrag. Men hun er ikke det eneste kjente fjestet som har trykket de norske smykkene til sitt hjerte. Paris Hilton, Lady Gaga, Pia Haraldsen, Maria Skappel, John Arne Riise og Kristian Kjelling er et lite knippe av kjendisene som har blitt obersevert med med smykker derfra.