I DENS INDRE: På forsiden ser man Märtha med døtrene, men på innsiden har hun bildet av mannen i sitt hjerte, Ari Behn. Foto: www.hildeholmer.com
I DENS INDRE: På forsiden ser man Märtha med døtrene, men på innsiden har hun bildet av mannen i sitt hjerte, Ari Behn. Foto: www.hildeholmer.comVis mer

Se hva Märtha har i veska

Se den spesialdesignede veskens lille hemmelighet.

SEHER.NO: Prinsesse Märtha Louise (36) har gjennomgått litt av et stilskifte de siste årene. Fra en anonym og til tider uheldig stil, har hun blitt en trendsetter med en personlig og kreativ stil.

I tillegg så har hun vært en hyppig bruker av norske designere, og denne gangen var det altså en av Hilde Holmers personlige vesker som satte prikken over i-en på prinsessens antrekk i forbindelse med Dronning Sonjas 71-årsdag.

Holmer har spesialisert seg i å skape kundenes unike personlige drømmevesker.

Märthas er dekorert med grønne skinnhjerter, et vakkert broderi, swarovskikrystaller og navnene deres er også brodert på.

Det man legger mest merke til er bildet med Märtha og døtrene Maud Angelica (5) og Leah Isadora (3). Men innsiden domineres av en viktig del av bildet, nemlig pappa og ektemann Ari Behn (35).

- Jeg har fått tilbakemelding om at hun bruker den veldig mye, og er veldig fornøyd. Og det er jo veldig hyggelig å høre, sier designeren selv Hilde Holmer til Seher.no.

Hun påpeker at hun ser på alle kundene sine som prinsesser, men at den "ekte" prinsessen i flokken er fornøyd med sin, det har sin fordel.

- En kan jo ikke undergrave markedsverdien av at hun bruker den ofte, og særlig ikke på slike store anledninger, sier hun.

LES OGSÅ: Holdt engleskole for barn