Se hva Haakon har på pulten!

Et helt spesielt bilde dukket opp under TV-intervjuet med NRK.

BEUNDRER KONA: Kronprinsen har fått rammet inn et bilde av kona i en eksklusiv Valentino-kjole som han har på kontorpulten på slottet. Dette bildet er fra NRK-portrettet av Haakon gjort i forbindelse med hans 40-årsdag forrige helg. Foto: NRK
BEUNDRER KONA: Kronprinsen har fått rammet inn et bilde av kona i en eksklusiv Valentino-kjole som han har på kontorpulten på slottet. Dette bildet er fra NRK-portrettet av Haakon gjort i forbindelse med hans 40-årsdag forrige helg. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forbindelse med kronprins Haakons 40-årsdag lørdag forrige helg, sendte NRK i helgen et portrettintervju med jubilanten.

Det halvannen time lange portrettet har fått tittelen «Kronprins Haakon - veien til et kongerike», og det er journalist og forfatter Hans Olav Brenner (35) som fikk det ærefulle oppdraget å intervjue Norges kommende konge.

I portrettet møter vi kronprinsen blant annet til stede på hans kontor på slottet i Oslo, og for den observante seer er det umulig å ikke legge merke til et av bildene kronprinsen har fått rammet inn.


I 2011 tok nemlig fotograf Sølve Sundsbø et portrettbilde av Mette-Marit som poserer i en av hennes favorittkjoler fra det italienske motehuset Valentino - og som nå pryder en av hyllene på kontoret til Haakon.

Den samme kjolen brukte kronprinsessen under en tilsteldning i New York arrangert av the American-Scandinavian Foundation året før.

Mette-Marit har den siste tiden fått mye tyn for sine dyre og eksklusive kjoler. Den grå Valentino-kreasjonen antas å ha en verdi på flere titalls tusen kroner, ettersom gallakjoler fra det italienske motehuset har en minimumspris på rundt 25 000 kroner.

Men det er ingen tvil om at kronprins Haakon er svært fornøyd med bildet av sin kone i den vakre kjolen.
 
25. august i år er det 12 år siden Mette-Marit og Haakon fikk hverandre i den romantiske og storslåtte seremonien i Oslo Domkirke - og nå, mange år senere, blomstrer fremdeles kjærligheten mellom det flotte ekteparet.

LES OGSÅ: - Helt fantastisk å være gift!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer