Se, hun bærer fortsatt eksens gave

- Kanskje har hun spart det som et plaster på såret.

BRUKER ARMBÅNDET: Prinsesse Madeleine nekter å ta av seg armbåndet hun fikk av eks-forloveden, Jonas Bergström. Foto: SCANPIX
BRUKER ARMBÅNDET: Prinsesse Madeleine nekter å ta av seg armbåndet hun fikk av eks-forloveden, Jonas Bergström. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: I en lyseblå kjole gjorde Madeleine (28) en bejublet entré under søsteren Victorias bryllup. På samme tid avslørte Madde at hun fortsatt har to vakre armbånd rundt armen. Ett av dem fikk hun av Jonas Bergström, skriver Aftonbladet.
 
Ifølge den svenske avisen kommer armbåndet fra Cartier og kalles Love Bracelet. Smykket, som kan ha kostet over 30.000 kroner, får ikke kjøpes direkte av den som bærer det. Love Bracelet skal nemlig gis bort som en kjærlighetsgave.

Det var da Madeleine flyttet sammen med Bergström på «Hovstallet» at prinsessen fikk sitt armbånd. Jonas skal ha blitt inspirert av kongen, som ga dronning Silvia et Love Bracelet i begynnelsen av deres forhold.

- Jonas syntes at dronningens Love Bracelet var klassisk og vakkert. Han ville gi Madeleine et likt ett, har en venn av eks-paret tidligere sagt til Aftonbladet.
 
Da paret brøt forlovelsen lørdag 24. april tok Madeleine av seg ringen. Men altså ikke armbåndet. Det overrasker kongeeksperten Roger Lundgren, som samtidig ikke mener at dette kan tolkes som at Jonas kan få en ny sjanse hos sin tidligere kjæreste.
 
- Jonas er ute av bildet, jeg tror ikke man skal tolke det på den ene eller andre måten. Kanskje har hun spart det som et plaster på såret, sier han.

Kort tid etter bruddet med sin forlovede, viste Madeleine seg blant annet i New York, Miami og Bahamas. Torsdag denne uka skal prinsessen ha gått en tur med en mørkhåret, mannlig venn på Östermalm i Stockholm.

Snart drar 28-åringen til London for å delta i en stor kjendismiddag for Childhood Foundation. I slutten av sommeren skal hun arbeide på Childhoods kontor i New York.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Eksene droppet fra bryllupet