Prins William og hertuginne Kate:

Se hertugparets søte påskehilsen

Prins William og hertuginne Kate overrasket på Instagram.

<strong>PÅSKEHILSEN:</strong> Prins William og hertuginne Kate tok seg god tid i sosiale medier her om dagen. Foto: Kensington Royal / Instagram
PÅSKEHILSEN: Prins William og hertuginne Kate tok seg god tid i sosiale medier her om dagen. Foto: Kensington Royal / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertugparet av Cambridge, William (37) og Kate (38), har over 11,5 millioner følgere på Instagram. De går under brukernavnet «Kensington Royal», og i likhet med vår egen konge- og kronprinsfamilie, oppdaterer de stadig følgerne sine med alt fra hilsner, offentlige oppdrag, taler og lignende.

Nå, i anledning påsken, har det britiske hertugparet gjort det igjen.

Påsken er naturligvis svært spesiell for hele verden i år, ettersom vi står sammen i å prøve å stoppe spredningen av coronaviruset. Mange i helsevesenet og andre stillinger setter også seg selv i fare for å hjelpe andre, og det er nettopp disse Kate og William nå hyller på Instagram.

«Godtemoms»

I en lengre video har hertugparet flere samtaler med elever og lærere ved Casterton Primary Academy, en skole som er åpen for barn som har foreldre som er nødt til å jobbe under coronakrisen.

«Vi vil bare si tusen hjertelig takk til dere, og bra jobbet med å holde alt gående. Vær snille og send meldingen fra oss videre til medarbeidere og frivillige», sier de innledningsvis.

William og Kate fortsetter med å rose arbeiderne opp i skyene, men benytter også anledningen til å snakke med barna om hvordan de har det oppi alt.

Avslutningsvis ønsker alle hverandre en god påske, hvorpå hertugparets interne spøk sørger for at alle bryter ut i latter:

«Det vil bli spist mye sjokolade her, ikke vær redde», sier prinsen spøkefullt.

«Ja, du klarer ikke slutte», ler Kate.

Hva slags sjokolade familien holder som favoritt er ikke kjent, men en kilde nær hertugparet har avslørt at hertuginnen er glad i å lage søtsaker til familien.

- Kate baker og dekorerer kaker med barna i helgene for å underholde dem. Kjøkkenet er alltid skikkelig rotete etterpå, men det er en del av moroa, sier en kilde til US Weekly.

- De liker også å holde på i hagen og plante frø, fortsetter kilden.

Oslopåske

Kate og Williams påskehyllest kommer bare kort tid etter at vårt eget kongeparet sendte en hilsen til det norske folket.

- Det stunder mot påske og dronningen og jeg tenkte vi kunne ha en liten påskehilsen fra kongsseteren, sa kongen innledningsvis fra Kongsseteren i Oslo.

Dronningen fortalte at de har forsøkt å lage litt påskestemning, men at budskapet deres er å formidle at både hun og kongen er dypt og mektig imponert over alt det gode og viktige arbeidet som er gjort i disse dager.

- Jeg tror faktisk noe godt kommer ut av dette. Vi må omstille oss. Vi må se fremover. Og vi må finne løsninger som jeg tror vil være nyttige også når vi en gang kommer ut av denne krisa, delte hun.

Kongen understreket videre at det er mange som har det vanskelig, både økonomisk og på andre måter.

PÅSKEHILSEN: Kongeparets hilsen fra Kongsseteren i Oslo, der Kongen og Dronningen skal tilbringe årets påske. Video: Kongehuset Vis mer

- Det er mange permitterte. Det er selvstendig næringsdrivende som er redde for å miste bedriften sin. Det er arbeidstakere som er redde for å miste arbeidsplassen sin. Og det er mange som rett og slett er redde for å miste helsen sin.

- Må ha tillit

Sonja var enig, men påpekte at alle også må ha tillit til myndighetene og forsøke å gjøre så godt de kan med rådene som er blitt gitt for å få krisen til å gå over så fort som mulig.

- Jeg tror vi skal klare det på en veldig fin måte. Vi må hjelpe hverandre. Vi må forsøke å se det positive i en vanskelig situasjon. Og gå på med kamphumør. For dette kan tære på kreftene og tålmodigheten. Men jeg tror at vi er et såpass sunt folk. Dette klarer vi bra, fortsatte hun.

Forrige uke opplyste kommunikasjonssjef ved Slottet, Guri Varpe, overfor Se og Hør at kongeparet skal feire påsken på Kongsseteren.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

LES OGSÅ: Hengt ut som «gold digger»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer