Prins William og hertuginne Kate:

Se hertugparets søte påskehilsen

Prins William og hertuginne Kate overrasket på Instagram.

PÅSKEHILSEN: Prins William og hertuginne Kate tok seg god tid i sosiale medier her om dagen. Foto: Kensington Royal / Instagram
PÅSKEHILSEN: Prins William og hertuginne Kate tok seg god tid i sosiale medier her om dagen. Foto: Kensington Royal / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hertugparet av Cambridge, William (37) og Kate (38), har over 11,5 millioner følgere på Instagram. De går under brukernavnet «Kensington Royal», og i likhet med vår egen konge- og kronprinsfamilie, oppdaterer de stadig følgerne sine med alt fra hilsner, offentlige oppdrag, taler og lignende.

Nå, i anledning påsken, har det britiske hertugparet gjort det igjen.

Påsken er naturligvis svært spesiell for hele verden i år, ettersom vi står sammen i å prøve å stoppe spredningen av coronaviruset. Mange i helsevesenet og andre stillinger setter også seg selv i fare for å hjelpe andre, og det er nettopp disse Kate og William nå hyller på Instagram.

«Godtemoms»

I en lengre video har hertugparet flere samtaler med elever og lærere ved Casterton Primary Academy, en skole som er åpen for barn som har foreldre som er nødt til å jobbe under coronakrisen.

«Vi vil bare si tusen hjertelig takk til dere, og bra jobbet med å holde alt gående. Vær snille og send meldingen fra oss videre til medarbeidere og frivillige», sier de innledningsvis.

William og Kate fortsetter med å rose arbeiderne opp i skyene, men benytter også anledningen til å snakke med barna om hvordan de har det oppi alt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer