Hertuginne Meghan og prins Harry:

Se hertugparets nye millionvilla

- Vil definitivt skape oppstyr.

ELLEVILL SUM: Prins Harry og hertuginne Meghan har nylig kjøpt dette huset i Montecito i California, til den nette sum av 130 millioner kroner. Foto: Google Maps
ELLEVILL SUM: Prins Harry og hertuginne Meghan har nylig kjøpt dette huset i Montecito i California, til den nette sum av 130 millioner kroner. Foto: Google Maps Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken ble det kjent at prins Harry (35) og hertuginne Meghan (39) endelig hadde funnet seg et permanent sted å bo, etter flere måneder med husjakt. Det bekreftet blant annet en representant for hertugparet av Sussex.

- De har slått seg til ro i det rolige og private nabolaget, og håper dette vil bli respektert for både deres naboer, samt for dem som en familie, sa representanten til Hello Magazine.

Dermed kan det se ut til at paret endelig kan slå seg til ro i eget hjem, etter det som mildt sagt har vært en turbulent tid.

De siste månedene har nemlig bestått av alt fra søksmål og utleverende bøker, til stor ståhei da de valgte å trekke seg tilbake fra sine kongelige plikter i mars.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Godt skjermet

Med det store rabalderet som har fulgt paret, følger også naturligvis lite privatliv. Blant annet har det flydd droner over huset paret tidligere bodde i en rekke ganger, og det har til og med gått så langt at sønnen Archie (1) har blitt snikfotografert.

Nå har flere detaljer rundt den ville boligen blitt avslørt, og det kan endelig se ut til at paret får litt mer fred og privatliv. Den gigantiske luksusvillaen i Montecito i California ligger nemlig i en avsidesliggende gate, godt skjermet fra offentligheten.

GIGANTISK: Prins Harry og hertuginne Meghans nye hjem ligger godt skjermet fra offentligheten, og har god plass til det meste. Foto: Google Maps
GIGANTISK: Prins Harry og hertuginne Meghans nye hjem ligger godt skjermet fra offentligheten, og har god plass til det meste. Foto: Google Maps Vis mer

Ifølge Daily Mail er alle hus i nærområdet designet for å ha mest mulig privatliv, med lange oppkjørsler og store porter. I samme område bor også store stjerner som Oprah Winfrey (66) og Ellen DeGeneres (62).

KRITISERES: Prins Harry og Hertuginne Meghan deltok denne uka i et zoom-møte med unge ledere om rasisme. Det falt ikke i god jord hos alle. Reporter: Emilie Rydning / Rød løper Vis mer

Svimlende prislapp

Hjemmet, som ble kjøpt i midten av juni, hadde en prislapp på svimlende 16,9 millioner dollar. Hertugparet fikk kjøpe huset 2,3 millioner under prisantydning, og betalte dermed 14,6 millioner dollar - eller drøye 131 millioner kroner.

Parets nye hjem, som ble bygget i 2003, inneholder ni soverom og 16 bad. I tillegg ligger det et ekstra gjestehus som inneholder to bad og to soverom. Det kan komme godt med, ettersom Meghans mor, Doria (63), har fungert som barnepasser for lille Archie siden han ble født.

Hagen inneholder på sin side alt fra store rosebusker, høye trær, en tennisbane, et lysthus, en lekeplass for barn og et basseng.

BLIR LURT: 12 jenter er sikre på at de dater prins Harry i realityprogrammet «I Wanna Marry Harry». Video: Fox / Rød Løper Vis mer

- Ikke uvanlig å møte Oprah

Luksuseiendomsmegler Jason Streatfield (39), som jobber med boliger i Montecito, mener Harry og Meghan kommer til å passe godt inn i samfunnet.

- Det er den typen nabolag der du kanskje ikke vet hvem naboen din er, men du bryr deg egentlig ikke. Det er ikke uvanlig å møte Oprah Winfrey i matbutikken eller å sitte ved siden av Ellen DeGeneres på Miramar Hotel for lunsj, sier han til Daily Mail.

LUKSUS: På denne gigantiske tomten bor Oprah, ikke langt fra huset Meghan og Harry nå har kjøpt seg. Foto: Google Maps
LUKSUS: På denne gigantiske tomten bor Oprah, ikke langt fra huset Meghan og Harry nå har kjøpt seg. Foto: Google Maps Vis mer

- Det er et veldig privat og ekslusivt område, et sted du kan rømme til med havet foran deg og fjell bak deg, fortsetter han.

Montecito ligger rundt 90 minutter med bil fra Los Angeles, og fire timer unna San Francisco, og skal være et av de mest eksklusive områdene i California.

- At Harry og Meghan kommer hit vil definitivt skape oppstyr, men vi er vant med kjendiser her, avslutter han.

Naboer har uttalt til Daily Mail at de foreløpig ikke har sett noe til hertugparet, men påpeker at beboerne i de private veiene ofte holder seg for seg selv.

LES OGSÅ: - To selvoptatte og egoentriske mennesker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer