HUMORPRINSEN: Prins Carl Philip skal være gjest i talkshowet "Hellenius Hörna", og har i den forbindelse stilt opp i en reklamefilm hvor han blir stoppet av programlederen kledd ut som politi. Foto: Faksimile fra instagram/davidhellenius
HUMORPRINSEN: Prins Carl Philip skal være gjest i talkshowet "Hellenius Hörna", og har i den forbindelse stilt opp i en reklamefilm hvor han blir stoppet av programlederen kledd ut som politi. Foto: Faksimile fra instagram/davidhelleniusVis mer

Se, her blir prinsen stoppet av politiet!

Prins Carl Philip viser nye sider av seg selv i nytt TV-program.

SEOGHØR.NO: Her blir svenske prins Carl Philip bli stoppet av politiet, men rallyprinsen har ikke kjørt for fort denne gangen.

Det hele er nemlig ikke en faktisk hendelse, men en reklamefilm for talkshowet  "Hellenius Hörna" på svensk TV4.

Filmen ble lagt ut på Helleinus' Instagram-konto onsdag. Der spøker den kjente svenske programlederen og komikeren med at han er på intens jakt etter nye gjester til høstens sesong - og forklarer på den måten hvorfor han hanker inn prinsen langs veien, utkledd som politimann.

– Må fikse gjester til mitt program. #helleniushörna #nidagertilpremieren #desperat, skriver han.

I filmsnutten ruller prinsen ned vinduet og kommenterer det hele på denne måten:

Laddar

Måste fixa gäster till mitt program. #helleniushörna #niodagartillpremiär #desperat

Visa på Instagram

- Jeg har sagt at jeg ikke kommer til å være med i ditt program, men et bra forsøk, sier han smilende.

 

Det er imidlertid ikke sannheten, for poenget er at Carl Philip skal gjeste nettopp "Hellenius Hörna" i premieresendingen denne høsten.

- Jeg kan bekrefte at prinsen skal være gjest i premiereprogrammet. Det føles pirrende, men samtidig veldig moro at han har valgt meg. Jeg er veldig stolt over å ha ham med. Det føles stort, sier Hellenius til Expressen.

Programmet sendes 17. oktober på TV4, og blir første gang det svenske folk får se prinsen i et stort TV-intervju.

- Det blir et veldig unikt program. Han er eneste gjesten i en halvtime, og det er første hangen han gjør et så stort intervju, sier den stolte programlederen til avisen.

LYKKELIG: 27.juni kom endelig offentliggjoringen - prins Carl Philip og hans kjæreste Sofia hadde forlovet seg. Siden har prinsen sett lykkeligere ut enn noen gang. 

 Foto: kungahuset.se
LYKKELIG: 27.juni kom endelig offentliggjoringen - prins Carl Philip og hans kjæreste Sofia hadde forlovet seg. Siden har prinsen sett lykkeligere ut enn noen gang. Foto: kungahuset.se Vis mer

Prinsen har tidligere blitt oppfattet som litt reservert, men har endret seg etter at han endelig fikk sin Sofia. Det er kanskje også grunnen til at han nå er komfortabel med å stille opp i et TV-intervju.

– Carl Philip er blitt mye gladere og mer åpen etter at Sofia kom inn i bildet.
Han, som tidigere var litt reservert og tilkneppet, har virkelig åpnet opp. Det er tydelig at han er stolt over Sofia, og vil vise henne fram. Dessuten gjør hun ham mer avslappet, har Svensk Damtidings kongeekspert Johanna Lejon sagt til Se og Hør ved en tidligere anledning.

Les også: Sporty Mette-Marit tok helt av