KLARE FOR Å FEIRE: Tirsdag fyller lille prins George av Storbritannia ett år, men kongefamilien har allerede begynt å markere den store dagen. Natt til søndag ble prinsens aller første soloportrett lansert. Mamma hertuginne Kate og pappa prins William gleder seg sikker til å feire sin førstefødte - her fotografert under Tour de France-åpningen i Yorkshire for to uker siden.  Foto: Stella Pictures
KLARE FOR Å FEIRE: Tirsdag fyller lille prins George av Storbritannia ett år, men kongefamilien har allerede begynt å markere den store dagen. Natt til søndag ble prinsens aller første soloportrett lansert. Mamma hertuginne Kate og pappa prins William gleder seg sikker til å feire sin førstefødte - her fotografert under Tour de France-åpningen i Yorkshire for to uker siden. Foto: Stella PicturesVis mer

Se, han kan gå!

Ettårsdagen til prins George markeres med prinsens aller første solo-portrett.

SEOGHØR.NO: Lille prins George av Storbritannia fyller ett år tirsdag 22. juli.

Den store dagen markeres med tre offisielle fotografier av det rojale sjarmtrollet, og det første av de tre bildene ble publisert denne helgen.

Pappa prins William (32) har allerede fortalt hvordan han og hertuginne Kates (32) førstefødte nå «stormer rundt» på sine egne to ben, skriver Hello! Magazine.

Og på den lille prinsens aller første solo-portrett er det nettopp det han gjør: Iført mørkeblå piqué-skjorte og lyseblå snekkerkortbukse stabber prinsen frisk av gårde med armene i været.

Prinsens rødlige hår, som han utvilsomt har arvet av prins William, hertug av Cambridge, er gredd i en pyntelig sideskill.

Det søte bildet tatt da prins George besøkte «Sensational Butterflies»-utstillingen på Natural History Museum i London sammen med foreldrene 2. juli, skriver Vanity Fair.

Samtlige av portrettbildene er tatt av Press Association-fotograf John Stillwell på sommerfuglutstillingen.

De to siste portrettene av ettåringen vil bli publisert mandag kveld, like før selve bursdagsfeiringen går av stabelen tirsdag, skriver Hello!

Det var i slutten av august i fjor, da prinsen var en knapp måned gammel, at de første offisielle portrettbildene av George ble lansert. Dengang lå den nyfødte prinsen trygt inntullet i hertuginnens armer.

LES OGSÅ: Fra kjekkas til rusmisbruker på tre år