Kronprinsesse Victoria og prins Daniel la ut julevideo med barna på Instagram:

Se Estelle og Oscars originale julehilsen

Den svenske kronprinsesse-familien delte sitt førjulsminne med Instagram-fansen.

DELTE JULEHILSEN PÅ INSTAGRAM: Kronprinsesse Victoria, prins Oscar, prinsesse Estelle og prins Danielle valgte å dele sin julehilsen via Instagram for første gang. Foto: Kungahuset.se
DELTE JULEHILSEN PÅ INSTAGRAM: Kronprinsesse Victoria, prins Oscar, prinsesse Estelle og prins Danielle valgte å dele sin julehilsen via Instagram for første gang. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Kronprinsesse Victoria og prins Daniel har lagt ut en videohilsen på Instagram til sine følgere i inn- og utland.

Sammen med barna prinsesse Estelle og prins Oscar har de besøkt Tyresta nasjonalpark.

I det artige klippet sier familien samstemt:

- God jul og godt nytt år!

Kronprinsessefamilien har tatt en pause fra hverdagen, og i vanlige turklær kan vi se de vandre rundt i naturen. Victoria og Daniel har også tent et lite bål, og det ser ut som de koser seg med både grillpølser og epler.

I disse dager sender kongehusene i hele Europa ut julekort. Dette er imidlertid første gangen Victoria og familien sender en videohilsen til jul.

Delte bilde av sjarmørprinsen

I november delte kronprinsesse Victoria og prins Daniel et bilde av sønnen Oscar på hjemmesiden til det svenske kongehuset.

Det er en velkledd liten pjokk som ble plassert i høstløvet i Hagaparken, utenfor Victoria (39) og Daniels (43) hjem Haga Slott.

I eksklusiv, klassisk boblejakke fra Burberry og søt strikkelue, var det ingen fare for at sjarmtrollet skulle fryse der han satt.

SJARMØRPRINS: I november delte kronprinsesse Victoria og prins Daniel dette bildet av vesle prins Oscar. Foto: Kungahuset.se
SJARMØRPRINS: I november delte kronprinsesse Victoria og prins Daniel dette bildet av vesle prins Oscar. Foto: Kungahuset.se Vis mer

Og mens storesøster Estelle (4) er prikk lik mamma Victoria, er lille Oscar som snytt ut av nesen på pappa Daniel.

Da kronprinsesse Victoria i september innviet Öland skördefest som feiret 20 år, hadde hun også med seg sitt yngste familiemedlem.

- Hjertet slår alltid litt ekstra for Öland. Det er en flott tid på året å være her, sa hun i en tale, ifølge Expressen.se.

I forbindelse med høstfesten delte også Det Svenske Kongehuset et nydelig bilde av Oscar som sitter bak et gresskar.

- Hilsen fra Solliden og Ölands skördefest, står det skrevet til bildet som er tatt av kronprinsessen selv.

LES OGSÅ: Prikk lik sin kongelige pappa