Prinsesse Madeleines eksklusive smak

Se den svimlende prislappen

Prinsesse Madeleine slo på stortromma under kongelig comeback!

HYGGELIG GJENSYN: Prinsesse Madeleine er tilbake på svensk jord i svimlende dyre støvletter. Her med ektemannen Chris O'Neill og barna prinsesse Leonore, prins Nicolas og prinsesse Adrienne på slottet i Stockholm. Foto: Pelle T. Nilsson/ Swedish Press Agency
HYGGELIG GJENSYN: Prinsesse Madeleine er tilbake på svensk jord i svimlende dyre støvletter. Her med ektemannen Chris O'Neill og barna prinsesse Leonore, prins Nicolas og prinsesse Adrienne på slottet i Stockholm. Foto: Pelle T. Nilsson/ Swedish Press Agency Vis mer
Publisert

Prinsesse Madeleines (39) kongelige comeback på svensk jord har fått massiv medieomtale, og det er tydelig at den hjemkomne prinsessen fortsatt er populær.

Prinsessen bor som kjent i Florida med ektemannen Chris O'Neill (47) og barna deres prinsesse Leonore (7), prins Nicolas (6) og prinsesse Adrienne (3), men har tradisjonen tro kommet hjem på juleferie. I fjor til jul stoppet pandemien dem fra å reise, så gleden over å være samlet med familien i Sverige i år er nok desto større.

UVANLIG: Prinsesse Madeleine og familien er tilbake i Sverige, og viser seg fra en sjelden side i forbindelse med en svensk juletre-tradisjon. Video: Swedish Press Agency Vis mer

Prinsessen og hennes familie startet oppholdet i Stockholm med noe så sjeldent som et offisielt oppdrag for hele familien. Sammen med mann og barn tok Madeleine imot juletrær fra Skogshögskolen på slottet i Stockholm.

Avslørende såler

Det svært sjeldne og hyggelige gjensynet har fanget oppmerksomheten hos mange, og den alltid glamorøse prinsessen skuffet som vanlig ikke når det kommer til stil.

Både hun og resten av familien var pyntet til jul, og det viser seg at prinsessen har kjøpt seg en svært eksklusiv «julegave» på forhånd. De røde sålene på de nye støvlettene hennes, avslører nemlig at de kommer fra luksusmerket Christian Loubotin.

LYSTE OPP: Prinsesse Madeleines røde såler lyste opp. Det gjorde også den sjarmerende yngstedatteren hennes, prinsesse Adrienne. Foto: PELLE T NILSSON/Swedish Press Agency
LYSTE OPP: Prinsesse Madeleines røde såler lyste opp. Det gjorde også den sjarmerende yngstedatteren hennes, prinsesse Adrienne. Foto: PELLE T NILSSON/Swedish Press Agency Vis mer

I følge Svensk Damtidning har støvlettene en svimlende prislapp på 17 000 kroner.

– Prinsesse Madeleine har alltid hatt en eksklusiv smak og mange internasjonale motehus finnes representert i hennes garderobe. Til et slikt kongelig oppdrag, hennes første i høst, vil hun by på en skikkelig super-look og det lykkes hun med, sier Svensk Damtidnings reporter Ellen Myrgård til Se og Hør.

Tegn på luksus

Som Myrgård er inne på, har prinsessen alltid sans for det glamorøse. Mens hennes søster kronprinsesse Victoria (44) ofte er å se i svensk design, gjerne fra H&M, dukker Madeleine ofte opp i klær og tilbehør fra de store internasjonale og eksklusive motehusene.

KKs mote - og skjønnhetsekspert Ida Elise Eide Einarsdóttir bekrefter at Louboutins røde såle fortsatt oser av luksus. Men legger til at skoene derfra kanskje ikke er fullt så hotte som de en gang var.

– Den ikoniske røde sålen er fortsatt et tegn på luksus, og om ikke annet virker det som om Christian Louboutin skrur opp tempoet nå med massiv eksponering hos influensere både her hjemme og internasjonalt. Det henger nok sammen med at merket de siste par årene ikke har vært like populært som det var på tidlig 2000-tallet, sier hun til Se og Hør, og fortsetter:

NYE TIL JUL? Vi kan ikke huske å ha sett prinsesse Madeleine i disse støvlettene før. Kanskje var det årets førjulsgave fra prinsessen til seg selv? Foto: PELLE T NILSSON/Swedish Press Agency
NYE TIL JUL? Vi kan ikke huske å ha sett prinsesse Madeleine i disse støvlettene før. Kanskje var det årets førjulsgave fra prinsessen til seg selv? Foto: PELLE T NILSSON/Swedish Press Agency Vis mer

– Coronakrisen med tilhørende sosial distansering og hjemmekontor hjalp jo ikke akkurat på. Spørs om vi ikke nå igjen vil ha høye hæler. Det virker i alle fall holding-selskapet til Italias styrtrike Agnelli-familie å tro. De kjøpte nemlig tidligere i år 24 prosent av aksjene i Christian Louboutin i en milliardavtale.

Romantisk stil

Til de sorte skinnstøvlettene med den ikoniske sålen hadde prinsessen kledd seg i et rutete, julerødt skjørt. Ifølge Instragramkontoen @royalfashionpolice kommer skjørtet fra det romantiske, amerikanske merket LoveShackFancy, og har en verdi på drøye 5000 kroner.

Hun bar også det ikoniske Love Bracelet fra Cartier og en Rolex-klokke.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer