SANG FOR MAMMA: Estelle tok en liten trall - til glede for Victoria. Foto: All Over Press
SANG FOR MAMMA: Estelle tok en liten trall - til glede for Victoria. Foto: All Over PressVis mer

Se den søte lille debutanten

Prinsesse Estelle sjarmerte alle i senk på morens store dag.

SEOGHØR.NO: Tradisjonen tro feirer kronprinsesse Victoria sin navnedag i dag 12.mars med en offisiell markering i Indre borggården på slottet i Stockholm.

På slaget klokken 12 i formiddag gikk dørene opp, og folket fikk hylle sin høyt elskede kronprinsesse.

Victoria så ut til å være i strålende humør med sin kjære ektemann ved sin side. Prins Daniel hadde faktisk sin offisielle kongelige debut på nettopp denne dagen i 2009.

I dag er han trygg i prinserollen, og det var en helt annen som sto i sentrum for begivenhetene.

STOLT: Victoria var åpenbart stolt av sin lille toåring, som imponerte alle ved å stå stille under hele markeringen.  Foto: ALL OVER PRESS
STOLT: Victoria var åpenbart stolt av sin lille toåring, som imponerte alle ved å stå stille under hele markeringen. Foto: ALL OVER PRESS Vis mer

I år var nemlig parets to år gamle datter Estelle debutant på mammas navnefeiring. Det lille prinsessen sjarmerte både familien og folket i senk, da hun applauderte på kongelig vis fra det lille podiet hun sto på sammen med foreldrene.
Hun imponerte dessuten stort med å stå helt stille og lytte til det som skjedde. Mye tyder på at hun hadde trent godt på det offisielle oppdraget i forkant!

Victoria tok seg også god tid til å hilse på de oppmøtte, hvor hun fikk en rekke gratulasjoner, barnetegninger og blomster. Estelle og Daniel gikk i bakgrunnen, og de fikk alle tre komplimenter for jobben de gjør for kongeriket Sverige.

Årets feiring var et trivelig gjensyn for både for Victoria, og det svenske folket. De to siste årene har nemlig den offisielle feiringen vært avlyst. For to år siden var Victoria nybakt mamma, og i fjor ble den avlyst etter prinsesse Lilians bortgang.

LES OGSÅ: Dronning Sonja i sorg etter vennens død