Se de vakreste kongelige brudene

Stem på din favoritt - og se hva Madeleine trolig velger som brudekjole.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En stor del av spenningen før et kongelig bryllupet er knyttet til brudens kjole. I billedkarusselen nederst i denne saken har vi samlet noen av de flotteste brudekjolene de siste årene, og i videoen øverst i saken kan du se flere kongelige bryllupskjoler fra opp igjennom årene.

Før prinsesse Madeleines bryllup ber vi Seoghør.nos lesere stemme på sin favorittkjole blant disse.

Hvilken kjole prinsesse Madeleine har på seg når hun går opp Slottskyrkan i Stockholm den 8. juni er ennå ikke kjent. Det ble spekulert i om hun ville velge svensk design, men nylig ble det avslørt at designeren Valentino står på gjestelisten. Bruden vil dermed etter all sanssynlighet være ikledd italiensk design når hun blir smidd i hymens lenker. 

Hvordan brudekjolen ser ut er en vel bevart hemmelighet. Madde, som i sitt siste intervju før bryllupet snakket ut om bryllupsnervene, er kjent for sin forkjærlighet for eksklusive designermerker.

Kronprinsesse Victoria gikk for svensk design da hun giftet seg i 2010, i en kjole signert Pär Engsheden, men det ser altså ut til at Madeleine har funnet en kjole fra motefavoritten Valentino.

– I motsetning til kronprinsesse Victoria liker ikke Madeleine svensk design. Jeg tror derfor prinsessen velger et internasjonalt snitt på brudekjolen. Den blir både mer glamorøs og mer vågal enn det kronprinsesse Victoria valgte da hun giftet seg, mener kongereporter i Svensk Damtidning Johanna Lejon.

Fredag ble det også bekreftet fra Slottet at prinsessen har valgt Valentino.

Blant tidligere kongelige bruder har mange valgt designer fra sitt hjemland. Det gjorde både kronprinsesse Mary, kronprinsesse Mette-Marit, hertuginne Kate og kronprinsesse Victoria.

HER KAN DU SE ALLE VÅRE SAKER PÅ PRINSESSE-BRYLLUPET

LES OGSÅ: Celina kom med veske til 250 000 kr
LES OGSÅ: Madeleine er vant med å få viljen sin


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer